Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TH

Ale paní Drobná, to je přece tak laciné. Miloš Zeman je neoddiskutovatelným populistou a Vy na to jdete fikaně přes jazyk všech jazyků - latinu, kterou znásilňujete ve jménu lidu.

1 0
možnosti
Foto

Kdo koho tu znasilnuje?? .. to je ta nezodpovezena otazka - na kterou se pokousim odpovedet... ;-)

0 0
možnosti
KB

Tím označením "populista" nemyslí vůbec nic. Prostě to používají jako dříve "revizionista, revanšista, agent západu, štvavé vysílačky, západní štvavé reakční kruhy, atd" Dnes mají "populisty, pravicové populisty, islamofoby, nenávistné projevy, agenty Kremlu ....". Prostě to jen papouškují.

1 0
možnosti
Foto

Oni manipulují lidmi.. správně jste uvedl, že používají výrazy a pojmy jako štvavé vysílačky. I zde v těch diskuzích přesně vidíte, kdo je placen ze stejných zdrojů. To papouškování je účinné - oni to ti vykonavači ani nemusejí vnímat, ale ti, co je za to vykovávání platí, to vědí moc dobře.. Lidé by si měli uvědomit, co s nimi média dělají... jak jim přeformátovávají vlastní myšlení a názory... :-);-)R^

Díky za příspěvek, pane Bedřichu..

0 0
možnosti
OZ

Tak určitě, vy byste místo ježíška brala zcela jistě dědu mráze, nemám pravdu? A víte že váš prezident Zeman označil ruskou anexi Krymu za protiprávní a nezákonnou?

0 0
možnosti
Foto

Pane Zabilanský, vy máte jiného prezidenta? Smím se zeptat, kde žijete?

0 0
možnosti
Foto

Redakce mi zabraňuje publikovat veřejně mé názory. Neznamená to, že názory nemám - jak na dění kolem nás, tak na postup redakce, který se svobodou slova a slušným projevem autora má již velmi málo společného.

0 1
možnosti
VR

Možností publikovat máte na Netu nepřebernou, zvláště rádi po vás šáhnou proruské a jiné prolhané weby, tam se můžete se stejně postiženými dosyta vyřádit a realizovat:-)

2 1
možnosti
  • Počet článků 62
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4961x
dayen@seznam.cz