Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Nemělo tam být neubližuj NAŠEMU dítěti?

1 0
možnosti

Mně by ani tak nevadilo, že je to vymyšlený jakoby modelový případ, kdyby to bylo vymyšlené alespoň trochu logicky a uvěřitelně...

Samozřejmě můžete namítnout, že stát se může cokoliv. Nicméně i ty největší hrůzy dějící se mezi lidmi mají nějakou vnitřní logiku a z ní se odvíjí akce i reakce.

A tohle je prostě jen nepodařené slohové cvičení, bohužel.

5 0
možnosti

No, já v blogu vyčetla syna, který si chce vyjet s rodiči na chatu a hysterku, která proti němu při každé možné a nemožné příležitosti štve dítě a uvažuje, čím ji to zase ublížilo.

Takovéhle nevyrovnané, psychotické ženské jsou katastrofa. Doufám, že se s ní týpek v dalších dílech téhle bajky rozejde. R^

3 0
možnosti
Foto

Asi jste zapomněla na brýle, Patty je dcera.. A je možné, že jste tam zahlédla vlastní problémy, které jste právě pojmenovala. Jak to máte sama vlastně se svou psychikou? Nic moc, co?

0 0
možnosti
Foto

A to jste opět někde náhodně zaslechla :-)?

3 0
možnosti
Foto

Máte nějaký problém? I tento blog je součástí mé studie o mezilidských vztazích. Vadí vám toto téma?

0 0
možnosti

Chybí IQ? Nevím zda je lepší divadlo než realita. Děti si své rodiče nevybírají. Takový je už život.

0 0
možnosti
Foto

Komu chybí? Patty je myslím inteligentní dostatečně.. ;-)

0 0
možnosti

Tentokrát jsem to nějak nepochopila,chyba může být na mé straně,byla jsem dlouho v práci,ale 25 let manželé a malá holka?A co dělali ti jeho rodiče?Jako po dobu manželství? A co měl za nemoc?

0 0
možnosti
Foto

Děkuji za reakci - tento text je součástí delšího celku, tedy ty odpovědi snad budou v chystané publikaci.. Ale opět se jedná o text ze života lidí - pro ty lidi běžný život, pro okolí ožná absurdita.. jak se kdo dívá..

0 0
možnosti
  • Počet článků 62
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4961x
dayen@seznam.cz