Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

Nemusíme Kláru Samkovou milovat; není až tak nejdůležitější, kdo to říká, ale CO ŘÍKÁ! A tom jsem s paní Klárou zajedno.

Jen ta prokletí....no, nám to přijde trochu teatrální, ale třeba to na Turka platí!

15 5
možnosti
JS

tak mluví svojí řečí, čarodejnice je to dobrá..

3 0
možnosti
JV

Prohlášení JUDr. Samkové zní možná "našim uším" poněkud komicky, ale jak správně píšete, pro vyznavače islámu asi zní hrozivě - je to přesně v intencích jejich víry.R^

28 1
možnosti
JR

J24a21r31a 42R75a65n92k

8. 6. 2016 23:50

Vy jste zde v diskusi nejake nasla?8-o

0 0
možnosti
Foto

Ještě si myslím, že ačkoli se hodně hovoří nyní o paragrafu trestního zákoníka hanobení, rasy, náboženství, třídy atp., že za tento typ deklarace názoru, jenž sdělila Klára Samková, nebude zavřená, protože by logicky musela být zavřena za obdobné projevy řada českých blogerů a například prezident Zeman, jenž má imunitu. Je to jen bublina. Názor tureckého velvyslance je jeho názorem, oni to v Turecku vnímají jinak, ale Klára Samková sama sdělila, že si prostudovala natolik dobře veškeré paragrafy ohledně svobody projevu v celé evropské legislativě a zjistila, že tyto typy projevů nejsou napadnutelné vzhledem ke svobodě slova a prošly mnohem ostřejší věci, nežli řekla ona. Co ale neprochází v celé řadě EU zemí, jsou žaloby na urážku osobnosti v tisku, zde, když se osoba žaluje a má pocit, že jí byla způsobena újma lživou anebo extrémně urážlivou informací v tisku, vysoudí například v UK 100. tisíc liber. Ale za urážku islámu jako takového nic vysoudit nikdo nemůže. Jinou otázkou je to, jestli se ji česká advokátní komora nepokusí vyloučit, teoreticky by na to měla určité právo z hlediska poškozování jejího dobrého jména, advokátní komora má vůči svým členům více práv, ale patrně by před tím byla právnička spíše napomenuta, pokud by například používala ve svých politických projevech nějaké extrémní slovní vulgarismy atp., a ne hned vyloučena. Proběhlo by nějaké posudkové řízení. Klára Samková je ale inteligentní a ví, jak si sama nastavit pravidla hry.

11 0
možnosti
Foto

Islám zde v EU nyní žádný hektický nástup nemá. Jen se o něm víc mluví. Stejně tak jako se mluví o praktikách některých muslimských ale i nemuslimksých východních společnenství, jako jsou vynucené sňatky v raném věku, násilí na ženách atp. Dříve se o tom nehovořilo, protože se nás to přímo vůbec netýkalo, na rozdíl od Francie anebo UK anebo Nizozemí. Nyní se proudí více muslimů například z válkou zasažených oblastí a vlivem některých radikálních kazatelů a frustrace se část zde narozené muslimské populace v EU radikalizuje. Muslimové jsou v EU ve velkých počtech už desítky let. Byly s nimi mezikulturní a sociální problémy, ale dlouho nepáchali teroristické atentáty v EU. Bohužel zde už byly vraždy např. Gogha za film. Když jsme to ale srovnali s vraždami ze cti i jiných náboženství a lidí, těchto vražd ze cti je hodně např. v Latinské Americe, byly to jednotkové případy. Situace se nyní v EU změnila a spočívá to především s nástupem Islámského státu. Extremistický radikální džihádistciký islám ve 20. století nevznikal jen tak, má své kořeny, řada z džihádistů a mudžahídů byla financována z neziskovek, Saúdskou Arábií a z počátku krátce i z peněz USA, jež chtěly porazit SSSR. Na řadu problémů bylo zaděláno vojenskými konflikty, v nichž se účastnilo NATO. Svou roli tam ale hrála i řevnivost místního obyvatelstva. Kláry Samkové si můžeme cenit pro její znalost evropského práva a částečnou znalost křesťanství, povrchní znalost islámu, povrchní znalost evolučních mechanismů. Její projevy dle mne nejsou příliš originální. Jsou eklektické, už řadu let to, s čím vystartovala nyní, hlásají například ateističtí kritici náboženství, v politice je jakýmsi klonem myšlení ZdF a Front National Marine le Peinové. Rozhodně neříká nic originálního. Ale pokud je pro někoho v Česku vzorem, budiž mu vzorem. Já, když jsem slyšela její proslov o odklonění pádu meteoritu na naši planetu za 300 let nadřazenou euroamerickou civilizací, chytala jsem se hlavu.

4 5
možnosti
KC

Zamindrákovaná doba, zamindrákovaná EU. Paní Klára je jednou z mála, kteří se nebojí říci to nahlas. Má moje sympatie.

22 5
možnosti
JN

A zamindrákovaná Klára, která si sympatie nezaslouží.

3 15
možnosti
Foto

Děkuji za článek, věcně souhlasím a máte i ode mne jednu bezvýznamnou karmu.

..

Mám jen dvě „technické“ poznámky:

1) „pedofilie byla do dnešních dob nejtěžším zločinem“ — nikoli pedofilie, nýbrž zneužívání dětí. Jako se muž, který znásilnil dospělou ženu, neprovinil heterosexualitou, tak se nikdo nemohl provinit pedofilií.

2) „Jak my, Česi, Moravavé, a třeba i Slováci“ — Česi nám říkají naši tatranští bratři, ale my jsme Češi. Vypadl vám háček.

0 0
možnosti
JN

Ten chybějící háček v tom textu vadí ze všeho nejmíň

1 4
možnosti
Foto

Promiňte, ale tohle je pouze čistá provokace - stejně jako cokoliv, co paní Samková vypustí z úst, ať už hájí mačetáře, nebo žaluje Řezníka. Kam vítr, tam plášť, v neuvěřitelně extrémní formě.

8 19
možnosti
Foto

Jinými slovy říkáte: „Mýlí se, nemá pravdu, protože je to Samková“ – nepřipadá vám takový výplod hnusný? Mně ano. Samkovou nemám nikterak rád, nikoho bych asi neproklel, ale váš komentář považuji za zcela odporný.

24 2
možnosti
JL

Zahlédl jsem zprávu, že Samková vykřikovala před ambasádou, že na Turky pošleme svoje syny. Netrpí náhodou paní Klára toxoplazmózou? Pokud je ještě příčetná, ať se podívá na to, jaku armádu má Turecko a jakou Česko.

4 20
možnosti
Foto

aha, máte naděláno v kalhotách zřejmě již dopředu, že? Raději postavíme mešity na místech naších dobrovoně rozbouraných kostelů, než abychom vystrčili bradu a nastavili pěsti.. Národ sralbotků.. tak bych nás vnímala ve vaší vizi.. s prominutím... a co tedy vlastně jiného podle vás jsme, že? ;-)

33 3
možnosti
Foto

Děkuji za příspěvky do této diskuse :)

3 0
možnosti
Foto

Paní Samkovou není třeba hájit. Nikdo jí nic nedělá

5 0
možnosti
  • Počet článků 62
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4961x
dayen@seznam.cz