Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OB

S paní Samkovou nesouhlasím, ale vždy budu hájit svobodu slova a její právo na názor :-)

1 1
možnosti
Foto

... no nazdar, ... a komu "nám" ? soudruhům, xenofobům ... alarmistům a hysterkám?Nebo komu vLASTNĚ;-DMÁMO;-DTÁTO;-D ... oni vám za odměnu otevřou novej hypermarket se slevama ... na FŠECHNO!

1 10
možnosti
Foto

Já hlavně nechápu, jak o Islámu může být opakovaně mluveno jako o "náboženství míru" nebo "náboženství jako každém jiném". Z Koránu a životopisu tzv. "proroka Mohameda" vyplývá, že tato ideologie vydávající se za víru byla založena lupičem, vrahem (přepadával karavany a sám zabíjel nebo nechal zabít lidi, kteří vystupovali proti Islámu pouhým slovem), násilníkem (z žen mužů, které zabil, byly jeho sexuální otrokyně) a pedofilem (kdo jiný může mít sex s desetiletou holčičkou). Toto je vskutku skvělý morální profil pro "božího posla".:-/ A o této podstatě Islámu je potřeba otevřeně mluvit. V opačném případě to totiž znamená, že už se Islámu bojíme natolik, že se mu podrobujeme.

40 3
možnosti
JR

J79a68r46a 53R32a61n88k

8. 6. 2016 23:37

Islam je take sufismus a ibadi a ne vsude se pise o jeho vire, jako o mirove, ale ze jsou take vetsinou "moderate muslims", slovo moderate mirovy neznamena, to jsou ti, kteri extremismus a terorismus odsuzuji.

0 0
možnosti
Foto

Vy si vážně myslíte, že vyjádření nějaké advokátky vyděsí tureckého velvyslance natolik, že v hrůze bude prchat až k Bosporu? To je snad ještě větší komedie, než ty její výroky.

9 11
možnosti
JL

J75á71n 48L14o87s81k12o38t

8. 6. 2016 12:41

Nikto si to nemyslí. Len Samková povedala svoj názor bez zabalenia do zvrhlej politickej korektnosti. ;-D

19 5
možnosti
MB

"Samková totiž s vyznavači islámu promluvila jejich řečí a pádně jim vysvětlila, že si svou identitu a svou kulturu obhájíme."

Což o to, já to tak beru, že záměrně hovoří "jejich řečí" a souhlasím s tím, že naši kulturu a způsob života si musíme uhájit.

Jen si nejsem jist, jestli míří správně na islám, resp.jestli chápe problém v širších souvislostech.

Islám ve světě funguje celá staletí a prochází, stejně jako křesťanství, umírněnějšími a radikálnějšími fázemi. Jestli je v dnešní době radikálnější, musíme si také uvědomovat proč.

Naše řeč neburcuje slovy jako "proklínám" či "umřete beze cti". Naše řeč je korektní, přátelská a mírumilovná (svoboda, demokracie, rovná práva, humanita atd) takže málokomu z nás dochází, že je to západní svět, který již nějakou dobu díky své technické a ekonomické vyspělosti výrazným i vojenským způsobem zasahuje do vnitřních záležitostí muslimských zemí...a ohrožuje tak jejich kulturu, tradice, náboženství a životní styl. Takže jejich podrážděné reakce a radikalismus mají svůj důvod a logiku. Neříkám, že správnou...ale stejně tak neříkám, že je správné si namlouvat, že máme právo něco vnucovat, když jsme přesvědčeni, že naše hodnoty jsou lepší.

Buď se vzájemně tolerovat ve svých odlišnostech, nebo se izolovat. A v době, kdy Západ vede války v muslimských zemích (což si řada lidí díky našemu korektnímu slovníku vlastně ani plně neuvědomuje) je rozumnější ta izolace ..i za cenu, že to postihne řadu nevinných obětí tohoto konfliktu.

Jen se obávám, že Západ je v pasti svých frází a hodnot...že si uvědomuje, že za současnou humanitární krizi a uprchlickou vlnu nese svoji odpovědnost a nedokáže jednat pragmaticky a racionálně.

7 2
možnosti
Foto

Souhlasím s vámi v tom, že evropské země a USA neměly střední východ rozbíjet (Irák, Sýrie). Zároveň je potřeba zdůraznit, že samotný Islám je ve svých základech vadný. Byl stvořen člověkem, který by v právních podmínkách posledních století dostal v libovolné zemi za své činy buďto doživotí, nebo dříve i trest smrti. Proto je Islám naprosto neslučitelný s evropským způsobem života.

14 1
možnosti
ZB

Samková je jen trapná komediantka,která se snaží z "boje proti islámu" pro sebe vytřískat co se dá,jako mnozí další.Dobře ví,že dnes mnoho lidí její šaškování s chutí "sežere" a ještě ji bude oslavovat...Masové demonstrace se učastnilo 50 lidí,to že mezi nimi nebyl ani Okamura,ani Konvička je celkem jasné,oba dva po korytu lačnou komediantku už ze svých spolku vyhodili.Ted se Samková snaží přilepit na "nové vlastence",Hampla a jeho Alternativu...Hampl je v podstatě borec,elegantně rozbil Konvičkuv spolek,odstřihl Konvičku od Usvitu a sám si založil novou "vlasteneckou stranu" ve snaze pouze pro sebe urvat co se dá....opravdu charakter;-)

15 5
možnosti
JN

OF–ROI (1989–1991)

ODS (1991–1999)

TOP 09 (2010–2014)

nestraník za Úsvit

Blok proti islámu (do 2016)

A kdo je na řadě dál?

10 0
možnosti
ZV
JB

No jestli se vyjadřujete k tomu, že by !! tady eventuálně!! mohli muslimové chtít zavádět své móresy, tak to jistě není jedno. Řečeno slovy nějakého politika - a nebyl to nakonec Zeman? - některým ženám by možná burka prospěla, často i mužům, bohužel, na značnou část našich spoluobčanů mužského pohlaví je často žalostný pohled.:-/ Ale fakt nikdo nikoho do toho nutit nesmí, a nesmí byť jen náznakem dávat najevo, že se jim naše zvyky nelíbí, a že oni - jako vyznavači náboženství, kde se všechno odvíjí od toho, že když budou 5x za den tlouct hlavou do země, tak jinak si můžou dělat cokoliv. Pohrdat námi, jako kulturou promrhaných životů - ( no jistě ty jejich jsou obohacené kde čím :-P), a vypouštět do světa i jiné podobné nesmysly, a to prosím, i na idnes, kde jsem cosi podobného - zrovna snad v souvislosti s paní Samkovou - od jednoho místního muslimského diskutéra četla.

10 0
možnosti
JV

Ubohost pani Judr.Je strasne ,kdo vsechno dneska dostane doktora RvRv

4 9
možnosti
JN

Proč dneska? Paní Samková má ten titul skoro 30 let.

6 0
možnosti
  • Počet článků 62
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4961x
dayen@seznam.cz