Diskuse

Svoboda slova

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Karmuji! Ale nezoufejme. Svoboda slova je s každým novým režimem větší a větší. Když jste za Masaryka řekla, že prezident je ....., zavřeli Vás. Když jste to řekla za komunistů, nikdo si toho nevšiml. Když to řeknete dnes, vystaví Vás na hlavní stranu blogu idnes. A rýmuje se to.

6 5
možnosti
LV

To myslíte vážně? Že si za komančů nikdo nevšiml toho, že jste řekla o prezidentovi něco nepatřičného? Na to byl dokonce paragraf, a můžu Vás, milá paní milovnice starých "pořádků" ubezpečit, že se aplikoval velmi horlivě!!!

Ale myslím, že to dobře víte...

7 2
možnosti
PK

P70a26v46e61l 89K86u76l79a

28. 4. 2016 6:55

Já bych mohl o smazaných příspěvcích napsat diplomovou práci, a přesto s vámi nesouhlasím. V současnosti mám smazaných 24 diskusních příspěvků. Bylo jich víc, některé jsem vybojoval nazpět, ale musím objektivně konstatovat, že naprostá většina z nich byla smazána v souladu s pravidly. (Neříkám správně, ale v souladu s pravidly, která znám). Ovšem žádný z nich, opakuji žádný, nebyl vůči někomu tak urážlivý a sprostý jako ty vaše. Vy se oháníte svobodou slova, ale přitom zde na diskusích vystupujete jako klasická "pavlačová štěkna", takže sklízíte pouze ovoce své práce. :-)

12 2
možnosti
FS

Takže ne správné,ale v souladu s pravidly.Nu,tak to ta pravidla byla i za minulého režimu.Rv

4 0
možnosti
Foto

u té soudružky učitelky mi smazali téměř každý příspěvek, zejména pokud měl nějaký větší ohlas. asi tam byl nějaký vyšší zájem

2 0
možnosti
PH

P11e17t68r 42H85a10j68d24a

7. 5. 2016 22:41

Váš příspěvek a vyšší ohlas ? Pane Macku, brzděte.

0 0
možnosti
FV

Nechápu, na co si stěžujete. Vždyť jste arogantní a urážíte jiné.. A k tomu ještě něco, ale to nemohu napsat. No, hloupá by mohlo projít. :-)

8 4
možnosti
FV

btw, v téhle diskusi to jen potvrzujete. :-/

2 1
možnosti
MT

Taky sleduji nenakou dobu v mediich propagandu, demagogii, zatajovani skutecnosti a prekrucovani pravdy tak, ze by se i Rude Pravo cervenalo zavisti...

3 0
možnosti
Foto

J38a39n21a 78M34a24j65o54v68á

27. 4. 2016 23:56

No, tak jste si poplakala, že Vás admini nemají rádi..

Pomohlo to?

6 8
možnosti
Foto

Nejde vůbec o to, zda jsou uvedené smazané příspěvky vhodné či nevhodné, nejde o "chlubení" či provokaci. Jde o to, že pokud někdo maže obdobné v podstatě hloupoučké a úsměvné glosy - tak pracuje na manipulaci masou.. přemýšlejte o tom. Jde o cílenou manipulaci, a dovolím si domýšlet, že jde i o cílenou podporu některých jedinců. Nic proti nim, oni si vůbec nemusí být vědomi, do jaké hry se to zapletli.

A nejde jen to tyto uvedené příspěvky, vůbec nevíte, co všechno admini dostanou příkaz smazat.... a proč..

9 6
možnosti
JR

J43a53r81a 80R61a89n20k

27. 4. 2016 23:48

Zatim jde pouze o jednu manipulaci masy a to z Vasi stranyRv

8 7
možnosti
JK

Vážená paní, nechci nijak posuzovat, jestli by ty příspěvky, které jste uvedla, měly či neměly být smazány. Osobně bych je tedy určitě nemazal, protože to také o vás něco vypovídá a rozhodně to není nic, čím byste se měla chlubit. Vaše texty jsem už před delším časem přestal číst, neboť blogy, co jsem kdy od vás četl, byly většinou tendenční a neměly pro mě žádný přínos, ani jsem se u nich nepobavil. A tímto textem jste to určitě nenapravila. Jinak vám přeji všechno dobré.

11 5
možnosti
Foto

Děkuji, že mě přes vše uvedené čtete.. i bez přínosu.. a bez pobavení.. musí to být dřina..

5 1
možnosti
AK

Zkuste třeba začít napadat Zemana, to je teď v kurzu, to vám nikdo nesmaže;-)

11 0
možnosti
Foto

Nemusím být chválena za každou cenu.. jsem už přeci jenom velká holka.. :)

2 0
možnosti
Foto

Tak možná vám lépe vyhovuje učitelka typu Semelová?

6 7
možnosti
Foto

Učitele si pečlivě vybírám, v tuto chvíli mi vyhovuje Klaus ml. a ten akademik, co za mnou dnes přišel pro ..... (nemusíte taky všechno vědět.. ) ;-)

9 0
možnosti
  • Počet článků 62
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4961x
dayen@seznam.cz