Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J88a10r77a 26R59a77n28k

27. 4. 2016 23:47

Vzala jste interview ze 60. let, ktere se Vam hodilo, kdybyste zila jinde, videla byste, ze smisene pary nejsou zadny zazrak, naopak - vidim to i na ceskych muzich zenicich se s Asiatkami, Jihoamericankami a nezalezi na tom, jakou plet ma ta, ktera s nim zrovna tancuje argentinske tango mate vubec tuseni, jak to jinde chodi? Priste napiste jeste o Paul Robsonovi, ktery tak miloval Rusko.....presto mam jeste jeho Branibory v Cechach na vinyl.

0 0
možnosti
Foto

Jen tak, mně se Ali líbil, že uměl nejen dobře boxovat, ale měl také čilý jazyk. Ten čilý jazyk postrádám u pane prezidenta. Mám rád lidi kteří ovládají mluvu a ty, kteří se neplouží jako století i v mladém věku. Takové hbytější mám mezi kamarády. Chápu, že někdo je už v padesáti jako náměsíčník a jiný je ještě čilý v osmdesáti. Pokud ale zastávám určitý post, náměsíčníkem bych být neměl, to je mi houby platný i inteligentní mozek. To je můj (77) názor. Za ClayeR^ a kéž by ho medicína vrátila do tehdejšího stavu, aspoň z části...

1 0
možnosti
Foto

Omlouvám se za HBITĚJŠÍHO. Myslel jsem na tvrdé boxerské údery...

0 0
možnosti

...asi takto: byly doby kdy toto vysvětlovali kněží v kostele a byli jsme odkázíni na jejich vysvětlení a vlastní pochopení... a po r.89 jsme odkázáni pouze na TV a hlavně tisk,co nám "nakuká" v závistlosti na politické strany a jakou máme politickou příslušnost a jak jsme manipulovatelní a hlavně čemu věříme ale vcelku je jasné,že jedinec nezmůže nic ale tento doslovný přepis rozhovoru by měl být rozšířen a měl by mu být dán prostor k vyjádření npř.ve školách...

2 0
možnosti

My bychom měli do konce příštího roku přijmout 2700 migrantů a nechme stranou, že většina z nich by dala přednost tomu, žít v jiné zemi.

Zastavme se u názoru, že tento počet lidí, z nichž nikdo neumí česky, jsme schopni spolehlivě integrovat.

Opakem sociální integrace je sociální exkluze, jejíž krajní formou je bezdomovectví. Podle nedávných odhadů je jich u nás asi dvojnásobek toho, co se původně uvádělo, tedy asi 70 tisíc bezdomovců. Naše společnost ztrácí schopnost sociálně integrovat vlastní občany, protože pro ně nemá pracovní příležitosti ani sociální bydlení, na které by i s nízkými příjmy dosáhli.

Jak za této situace může někdo tvrdit, že jsme schopni bez větších problémů integrovat cizince? To nechápu.

5 0
možnosti
Foto

Nemáme dostatečné množství odpovídajících pracovních příležitostí pro vlastní obyvatelstvo.. ale to neřešíme problém odlišných kultur. Je sice za určitých předpokladů možné, aby rozdílné kultury žily vedle sebe (neřeším, jak si budou dělit území - velice ožehavý problém) - ale nikdy nemohou jedna srůst s druhou, splynout.. to je nereálné. A ani to není žádoucí - svět je krásný právě proto, protože tu jsou ty různé kultury se svými specifiky.

3 0
možnosti
Foto

Dobrá připomínka v těchto časech. R^

5 0
možnosti

Pan Indruch si zřejmě myslí, že je vševěd, ten jediný správný a proto může urážet diskutující. Doufám, že ho paní Janků smázne, protože ona ráda maže doslova za nic.

3 0
možnosti

A nejvíce diskriminuje příroda. Někomu dá krásu a inteligenci, někomu ošklivost a hloupost. Měli bychom zakázat přírodu.

3 0
možnosti

Existuje jediná forma mírové koexistence různých kultur a náboženství. Obchod. Všechno ostatní vede neomylně k válce, genocidě, et cetera.

6 0
možnosti
Foto

Integrace kultur, s tím souhlasím. Ale nemá to nic společného s barvou pleti, nebo s šikmým okem. Jestliže vychováte černocha od kolébky v bílém prostředí, bude z něj běloch, s belošskou kulturou a bílým myšlením. To samé naopak.

2 3
možnosti
Foto

Bohužel se mýlíte - všichni máme napojení na to, co nám tu zanechali naši předkové a nedá se to změnit :) Naše kultura je v nás zakořeněná - a bude ještě mnoho generací, i kdyby se kdokoli snažil to změnit...

4 1
možnosti

Souhlas a palec nahoru. Jen se nenechte zastrašit křiklouny. To by bylo zbabělé. Je jich totiž méně, než si sami myslí. O to víc řvou, jak stádo splašených paviánů. Zatím co my (podle nich) nesmíme generalizovat, oni tak činí neustále. My musíme citovat prameny, oni nikoliv. Oni mohou mít íkvé 50 a my máme vlézt do svěrací kazajky. Je to trochu disproporční, ale na to prdí pes. Osobně jsem žádného příznivce multikultury osobně nepoznal. Asi se pohybuji v jiné kultuře, Nebo se ti zmetci bojí, že dostanou přes držku. Mimochodem, ani jedno není pravda. Jsou jen nebetyčně zbabělí.

1 0
možnosti
  • Počet článků 62
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4961x
dayen@seznam.cz