Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VN

Zprávy o demonstracích v Německu v českých sdělovacích prostředcích jsou. Kdo chce něco vědět , zdrojů má miliony.

Nicméně v těchto německých končinách se demonstruje poměrně často..Nyní jsou v módě uprchlíci , před uprchlíky se demonstrovalo proti Vietnamcům , před Vietnamci proti Čechům a Polákům atd... Tyto německé končiny se vyznačují velkou nezaměstnaností , chudobou a frustrací obyvatelstva. I proto tam dlouhodobě (nejen v posledním roce) jsou hodně úspěšné krajně pravicové strany. Takže pro člověka , který dlouhodobě sleduje dění v bývalé socialistické DDR žádné překvapení.

Ono , kdyby zbytek Německa fungoval podobně , jako bývalá NDR...představovalo by to pro tuto zemi ohromné nebezpečí.

7 1
možnosti
VK

Těžko říct. V těch západních Němcích je po 70 let pěstováno levičáctví a politická hyperkorektnost v důsledku stigmatu z WW2. Oni se mnohem méně odvažuji říct, co cítí uvnitř, natož demonstrovat v citlivé otázce. Mají obrovské zábrany, aby je někdo nenařknul z fašizujích tendencí.  

Ale že popularita Merkelové a podpora její přistěhovalecké poltiky padá v celé zemi, to se vyvrátit nedá. 

Nakonec, zanedlouho se konají volby ve Vídni. Rakušané mají jednu z nejvyspělejších společností na světě, a ejhle jak nám tam roste podpora FPÖ, nejsou daleko od vítězství. 

Každopádně mi zpráva o několikatisícové demonstraci v Německu, byť východním, přijde mnonem závažnější jako headline dne popisovat trampoty iráckého chlapce na cestě za lepším životem.

5 1
možnosti
DB

Celá aféra s běženci je dlouhodobě připravovaná. Češi posloužili jako test na reakce na výčitky, že se chováme zle vůči cikánům, tedy nepřizpůsobivým. Mezi běženci je veliké procento nepřizpůsobivých. je to jako otázka NATO, které je vlastně zárukou toho, že EU NEBUDE MÍT SVOU ARMÁDU JAKO USA...ALE JEN NĚJAKÉ MALÉ BOJŮVKY naprosto neschopné boje. A pak nastupuje otázka CUI BONO? A odpověď je poměrně jednoduchá.

Jen tak pro zopakování historie....Hanibal rozprášil římské jednotky a Řim se pomstil....o 150 let později zničil Kartágo.....Hanibal byl z Kartága....

Impéria mají jiné vnímání času než my, obyčejní lidé. I šlechtické rody mají jiné vnímání času než obyčejní lidé, nejde o rodinu ALE O ROD. A protože normální lidí jsou naočkování slovem rodina a chápáním rodiny, nechápou filozofii a praxi rodu, a tedy nemohou spoustu jevů pochopit, protože se vymykají chápání z pohledu rodiny.

Celý problém je na mnoho dlouhých přednášek a diskuzí na dané téma. Nejde to popsat jediným příspěvkem.

Doporučuji si přečíst knihy autora Michaela Morrise.

3 1
možnosti
PS

P55e33t46r 66S83k22á72c58e77l

8. 10. 2015 21:41

K současným událostem jen doporučuji níže uvedený článek:

http://hannig.blog.idnes.cz/c/479129/povoden.html

Zdravého rozumu je nám třeba...R^

0 0
možnosti
Foto

Trochu mi to pripomina udalosti roku 89, kdy v televizi (jeste kdyz byli komancove u moci) nekde na konci zprav obcas padla zminka o jakesi demonstraci male hrstky nespokojencu, diletantu a protistatnich zivlu...

Soucasne politicke zrizeni neni o nic lepsi a o tom co se jim nehodi do kramu se radsi moc nemluvi, pripadne se to bagatelizuje ci dokonce zesmesnuje.

Vetsina lidi byla tenkrat asi dost naivni, ale v praxi se ukazuje ze s vyjimkou nekolika let po prevratu, propaganda, cenzura a zamlcovani pokracuje dal... akorat je trochu vymakanejsi, protoze se propagandiste z minulych chyb poucili..

24 2
možnosti
OJ

5000 lidí je sice pěkných.. ale ve vídni prý 100.000 kteří imigranty vítali.. No, i když je číslo asi nadnesené rakouskými sluníčkovými novináři, tak i kdyby to byla polovina, tak je to pořád o řád více, než dokáží dát dohromady odpůrci... A to je smutné tedy...

1 0
možnosti
Foto

Jenže lidé prohlédnou.. a ty demonstrace budou sílit.. jednota lidí bude sílit  - protože nebezpečí je hodně zákeřné.. a hodně reálné... a lidé nejsou hloupí...

3 1
možnosti
PK

P75a65v45e22l 38K48u74l52a

6. 10. 2015 16:24

Co mi nejde na rozum je, jak o tom můžete psát, když o tom nic nevíte?

6 13
možnosti
KK

K45a63r72e11l 38K89a18v53k42a

6. 10. 2015 21:19

protože čerpá z německých zdrojů ?? A kritizuje naše média, které se o tom nezmiňiují ? Která píší jen o tom jak němcí vyžírky vítají ? Není to na tebe moc složité ? Bohužel ti sem obrázek nenakreslím ...

19 1
možnosti
MM

Nejpikantnější je ten závěr článku na idnes.cz, na který odkazujete ..... proti ÚDAJNÉ islamizaci.

A co rozhovory s muslimy, žijícími v Německu několk generací a neuznávající zákony německa, ale šariu a korán? To taky "údajně" ?  Viz:

https://youtu.be/CuZDFYoKoVM

20 1
možnosti
Foto

No, pane Malý, zřejmě to nemají "ověřené" - tak to je "údajně" a otázkou zůstává, jak dlouho a jakým způsobem si to chtějí ověřovat - bude dostatečné, až někoho zmlátí a nebo zabijí? Asi ne.. stále to bude "údajně"... ;-)

3 1
možnosti
VV

Pani autorka pise jen o tom, co odpovida jejimu presvedceni. Ze pedigu pravidelne vypiskavaji ve vsech nemeckych mestech a jeji vudce ma na krku vysetrovani uz nenapise.

Nejak mi to pripomina, jak rude pravo psalo o mohutne demonstraci proti vojenskemu letisti v Badensku. Ze ji samo organizovalo a zaplatilo autobusy pro dopravu demonstrantu z cele BRD zu nenapsali, ani o tom, ze se jich tam nakonec seslo par stovek.

3 8
možnosti
Foto

Herr Vokoun, pokud rozumíte německy - tak v blogu jsou 2 (slovy dva) linky, kde je odkaz na zdroj, kde se můžete podrobnosti dočíst - i ty na téma Pediga - a podotýkám, že se je třeba na celou věc dívat, jako by o ní psaly naše sdělovací prostředky - tedy pohled jejich viděním, které je poplatné tomu, kdo je u kormidla. A kdo to asi v Německu je?

14 2
možnosti
VK

Teď o tom běžela reportáž na ČT 24, opakovaně, rozhovory z obou stran.

2 0
možnosti
Foto

koukám, že vy toho nevíte víc ...

5 2
možnosti
ZD

jjj...ono není Německo samo...již i Ve Finsku...začíná Švédsko...Dánové nezaostávají...ve Francii se to nyní zakrylo stávkou na letištích ...ale taky protesty...máte pravdu a bude se to stupňovat...a potom bude problém...ono ..možná to nenavazuje ale je v problematice...v Ugandě před 20 lety...18 mil. lidí...dnes 35 mil. lidí...Uganda je sice křesťanská ve většině...ale zde je ten problém...země není nafukovací a bohužel...ten kdo nedělá a možnost se živit se dětmi tak se množí...a to je ta humanita ...naše a nevzdělanost jinde...hezký den ZD...;-);-);-)

18 3
možnosti
ZD

vždyť jsem to napsal pane Fišer a Polický...naše humanita a Vaše nevzdělanost...proč ten mínus...;-D;-D;-D

7 1
možnosti
  • Počet článků 62
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4961x
dayen@seznam.cz