Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Sice karma, ale poznámka. Nejednalo se o soukromý byt, ale obecní. Takže doufám, že z našeho bytu nás nevyženou, ale je zajímavé vidět, kdo je pro volené politiky důležitější. Jestli usedlíci, kteří bydlí bez problémů léta, nebo migranti, za které obec dostane víc peněz na nájem v podobě sociálních dávek.

2 0
možnosti
Foto

viz má poznámka výše u kolegy těšínského.. i vám děkuji za vstup do diskuse.. :-)

0 1
možnosti
JC

Jenom by mně zajímalo, co na tohle ochránci lidských práv, zamilovaní do kapitalistického velkého Německa. :-/ Vždyť přec na západ od Aše je všechno tak nádherně správné, čisté, spravedlivé, náš vzor ...

1 2
možnosti
JF

To neřeš, dědo...:-)

1 2
možnosti

Vhodné místo k vykonávání modliteb najdete na ten šup. Horší to bude s místem na vykonávání potřeb. Tam asi své nové návštěvníky budete usměrňovat daleko hůř.

2 0
možnosti
Foto

no, napadlo mě, že se třeba budou učit od naší kočky.. ta to zvládá bravurně a nikdy se nezmýlila....

3 0
možnosti
PBR

No..Co dodat? Snad jen, že tady budete mít asi pod článkem veselo. Ale já Vám dávám velkou karmu a zdravím Vás R^

7 3
možnosti
Foto

Osobně se přiznám, že bych uvítala názory své vlastní neteře, která má svérázné názory na život a která mi je přitom svým naturelem ze všech mých potomků nejpodobnější.. :)

0 0
možnosti
JF

Nezoufejte, třeba se najdou nějací uprchlíci, kteří budou milovat Putina stejně upřímně, horoucně a neochvějně jako vy a pak to soužití přeci  nebude žádný problém, ne?:-)

3 6
možnosti
PBR

Jste vážně takový ....... nebo vás někdo za tyhle výpady platí? Zamyslíte se někdy nadtím co vlastně píšete? Copak tady jde ještě o Rusko a Západ? Proč to děláte? Připadáte si pak jako větší chlapák?

7 2
možnosti
AT

Jéé Polický a Maruškinová jistě opustí svoje byty a velmi rádi se ubytují někde v hostelu - co by pro imigranty neudělali, že? ;-D

4 0
možnosti
Foto

Jistě si oba výše jmenovaní ještě zatím bláhově myslí, že s nimi budou jako jejich velcí kamarádi hezky svorně bydlet, ale oni je za týden z jejich bytů nekompromisně vyženou a budou si muset v lese vykopat zemljanky.

3 0
možnosti
  • Počet článků 62
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4961x
dayen@seznam.cz