Dagmar Drobná Kubalík

Zavřou nám Kláru Samkovou?

7. 06. 2016 23:03:07
Sice prý žijeme v demokratické společnosti, ale vyjadřovat jiné názory, nežli ty mainstreamovské, je zřejmě ne příliš demokratické a možná to je i trestný čin. A jak to bude zítra už neví nikdo..

Sledujete názory paní Kláry Samkové a její prohlášení? Úžasná žena, kam se na ni hrabe většina tvorů v nohavicích, co má pouze v občanském průkazu (či kde) uvedenu příslušnost k mužskému pohlaví. Její názory na islám a jeho současný hektický nástup v Evropě s nesporným záměrem zde naše kultury vytěsnit a nahradit vírou v Alláha, jsou jednoznačné a nepřekonatelné - klobouk dolů.

A místo pohádky o Křemílkovi si před usnutím čtu na Novinkách glosu mainstreamovského autora, co si připadá zřejmě velice odvážný, když zveřejnil jméno Klára Samková:

https://www.novinky.cz/domaci/405831-posleme-na-vas-sve-syny-hrozila-samkova-pred-tureckou-ambasadou-a-velvyslance-proklela.html

Co je na tom textu tak zajímavého? Paní Samková je rozhodně velice chytrá žena a ona ví, na rozdíl od autora tohoto novinářského dílka, co na zastánce náboženství, které je neslučitelné s naší kulturou a s naším životním způsobem, prostě platí. Je to slovo, vyřčené slovo, které nejde vzít zpět a které se nakonec díky kosmickým zákonům vyplní - tedy ona ví, že to je velice vážná věc a že vážně (na rozdíl od autora Novinek) - ji budou brát i ti, kterým je určena:

„Proklínám vás, proklínám vás, proklínám vás. Umřete dřív, než zplodíte syny, a umřete beze cti,” prohlásila advokátka, která se dovolávala příkladů českých žen z historie. „Budete-li zasahovat do našich věcí, pošleme na vás své syny!” pohrozila Samková...

Další zlehčující dovětky autora článku na Novinkách jsou bezpředmětné a svědčí jen o jednom - ten člověk buď nepochopil, co se stalo, nebo se jen hodně hloupě snaží zlehčit situaci. Je mimo. Jediná paní doktorka Samková totiž s vyznavači islámu promluvila jejich řečí a pádně jim vysvětlila, že si svou identitu a svou kulturu obhájíme. Jednoznačně, jasně. Jen způsobem, jak oni to jsou schopni pochopit. Ti lidé uvažují a myslí totiž zcela jinak, než je v naší kultuře obvyklé. Takto ale rozumět budou, i když paní doktorka má "jen" dceru. No, já mám i syna... Nejen já.. My rozhodně máme syny..

V západní Evropě si dle dostupných zpráv stále více jednotlivé vlády a právní systémy se stoupenci islámu neví rady. Je zřetelné, že jejich zvyklosti, tedy jejich kultura, je stále více neslučitelná s kulturami národů Evropy - dnes jsou média plná sňatků s dětskými nevěstami, s matkami, co si mají hrát s panenkami a chodit do školy a místo toho vychovávají děti, otrocky pracují na vnucené manžele s plnovousem a prakticky jsou v sexuálním zajetí pedofilů, dospělých chlapů bez skrupulí - a to vše s podporou státu. Jakého státu - islámského, nebo i těch evropských? (o tom se zatím dohadují, pedofilie byla do dnešních dob nejtěžším zločinem, ale třeba to bude zítra jinak - doba je divně zvláštní). Jak my, Česi, Moravavé, a třeba i Slováci - odsouhlasíme si pedofili, oprávněnost násilí na ženách, nadřazenost mužů nad ženami, sebereme ženám jejich práva a necháme si naše ženy zabalit do šátků a hábitů? Zakážeme jim sukně a vítr ve vlasech, jejich názory a sebereme jim postupně všechna práva? Postupně, aby si nikdo nevšiml, nenásilně.. Kde jsi zůstala, Evropo? Jsi stále ještě Evropou?

Nebo podpoříme paní doktorku Samkovou? A budeme si hájit své tradice a svůj životní způsob, a ženy budou mít i nadále svá práva, tedy budou i do budoucna lidmi?

Autor: Dagmar Drobná Kubalík | karma: 48.19 | přečteno: 13159 ×
Poslední články autora