Jde o životy lidí, nebo o další diktát EU??

Máte v autě bezpečnostní vestu? A víte, že od ledna musí mít vaše vesta notifikaci, na kterou si dohlíží EU? Jak dlouho bude trvat, než EU bude dohlížet na parametry či barvu prezervativu a kvalitu vašeho sexu v ložnici?

Čtu to opakovaně stále znovu - od ledna mám mít v autě bezpečnostní vestu odpovídající požadavku EU, jinak jsem asi zločinec, budu pokutována a zřejmě pranýřována. Omluva - to byl středověk, dnes mi přijde určitě jen doporučený dopis s barevným pruhem a složenkou v odpovídající výši. A nesmějte se mi - pokud ve svém autě máte vestičku, která je sice označena normou EN 20471, ale nemá identifikační číslo "notifikované osoby", nové normě váš bezpečnostní motoristický obleček jednoduše neodpovídá a vystavujete se pranýři stejně, jako já. Že je plně funkční? A koho to zajímá?

Že je funkční i váš sex doma? A splňuje parametry EU, máte certifikovanou postel, aktivitu a manželku (případně manžela, registrovanou partnerku a nebo registrovaného partnera, druha či družku a kozy u nás do ložnice nemají zatím přístup, tak ty nebudeme  řešit, že)?

Rozumíme meritu věci - bezpečnostní materiály, které jsou ještě bezpečnostnější a ochrání mě, až budu někoho shánět, aby mi poradil, proč "to nejede" -  tedy kvalita, certifikované oprávněné osoby, stanovené šíře pruhů.. Jak jinak, když jsme v Evropské unii?

Počtěte si:

http://www.novinky.cz/domaci/402976-motoriste-musi-menit-reflexni-vesty.html

Fajn, milá Evropská unie - opatříme si obleček do auta, což bude bezvadný kšeft pro některé jedince, zrada pro jiné (co kšeftovali s vestičkami doposud - ale většina jich je jako měňavky a netřeba mít o ně obavy) a vyhodíme peníze do kanálu. A milá Evropská unie, co řídíš naše kroky jako starší bratr nesvéprávné sestry s downovým syndromem - co bude dál? Je v plánu nám  třeba monitorovat pracovní dobu? Či stanovit parametry zdravého sexuálního života? Stanovit v naší společnosti povinné rozdělení obyvatelstva do nějakých tříd (či kast)? Jak budeme dále měnit a ohýbat platnou legislativu, aby se ti to zalíbilo?

Velice se těším, milá Evropská unie, až za nás začneš dělat i účetnictví, protože stejně již budeš brzy mít o nás veškeré informace, které se vůbec dají zjistit. Tak proč bychom je ještě pro tebe, v době počítačů, měli zpracovávat a třídit my, co myslíš? Ty to zvládneš.. a uděláš si i to účetnictví za nás za všechny už sama.  Nebo jsi to již zvládla a jen nás zkoušíš..?

A my si zatím užijeme poslední dny nekontrolovaných a neřízených sexuálních aktivit. Protože, až se milá Evropská unie, začneš angažovat i v našich ložnicích svými duchaplnými předpisy a ochranitelskými nařízeními  - tak já zřejmě odejdu do důchodu na Sibiř, ještě jedno z mála míst s nezničenou přírodou,  čímž potěším zdejší rusofoby a další, co by potřebovali minimálně sociální příspěvek na plíny, aby současnou dobu ustáli bez pohromy a dali i ty tvé nové, kvalitní a certifikované vestičky s proužky ve správném rozměru.

 

 

 

 

 

 

Autor: Dagmar Drobná Kubalík | pondělí 9.5.2016 20:20 | karma článku: 44,19 | přečteno: 2789x