Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

R^ Pana Hermánka a taky pana Havránka. Teď jsem zjistila, že pan Havránek je opět tady R^R^

3 3
možnosti
PU

P19e19t57r 91U53h54e86r

20. 8. 2016 21:29

To je radosti na Starém bělidle, Jarmilko :-D

4 1
možnosti
FV

Výborně napsané, paní Kubalíku, zejména oceňuji, kolik jste mi věnovala řádek ve vašem moudrém textu. Sarkasmy, ironií a vaší břitkou inteligencí se to jen hemží. Děkuji přenáramně. R^

btw, máti jednoho mého kamaráda vás zná jakožto kartářku, a vězte, nemáte věru dobrou pověst ani mezi těmito vykladači nesmyslů.

4 1
možnosti
Foto

Kolik bylo těch řádek? a poznal jste se i na více místech? To by mě samotou zajímalo. Samozřejmě že nemám dobrou pověst jako kartářka, a jsem s tím spokojená - vykládám lidem totiž zdarma a kazím obchody (chtěla jsem napsat "kšefty" - ale zdejší admini by mě mohli za ten výraz smazat příspěvek, jsou nějak přecitlivělí) těm přátelům maminky vašeho přítele.

Jinak pokud byste chtěl vyložit karty, je to možné - ale bohužel čekací lhůty jsou vzhledem k neutuchající poptávce poněkud delší (i když, v rámci dobrých vztahů.. ).

0 0
možnosti
JL

Je to binec, ten svět. Jako vždycky. Paní, to nezachráníte. ;-D

1 0
možnosti
Foto

Já vím.. ale na druhou stranu se tu bavím názory některých, kteří evidentně jsou stále mimo mísu a nechápou, co se na ně a jejich děti řítí.. (to je sarkasmus - ale jak jinak, když stále nechtějí pochopit, co se ve skutečnosti děje..)

0 3
možnosti
DT

No to snad ne. ;-D

Snad jediné štěstí je, že vnoučata jsou stejně vymyšlená, jako zbytek tohoto blogu.

:-)

3 0
možnosti
Foto

Jiste, vymyslela jsem si vsechny ctyri kousky... :) ;)

1 0
možnosti
JR

J49a13r22a 57R16a33n27k

19. 8. 2016 20:08

Sputnik je ve svete znamy svou proruskou propagandou a povidani vnoucatum o vynikajicicm zivote na ruskem venkove, kde se nic nezmenilo, muzete mit misto ranni modlitbicky "Andelicku, muj straznicku". Nikdo Vam zde neublizuje, proc ten narek? Jen nas ta ruska propaganda nezajima, je to tak tezke pochopit? Staci pan Mrazek a Sergej Kondakov, ci jak se zdejsi rusky bloger jmenuje:-(

http://www.stopfake.org/en/tag/sputnik/

3 1
možnosti
Foto

Camino, já vnoučatům vyprávím o Moskvě, miluji to místo.. (venkov teprve přijde na řadu, až budou větší a vnímavější) - a ten pořádek, co tam mají.. tak si představuji demokracii - protože demokracie není anarchie.. demokracie je klidný život a volnost pro většinu národa.. a ta většina pomáhá pak ostatním... a není zneužívána pro jakési divné cíle.. (tedy tak to vnímám já.. a vnímat mohu - protože o tom je právě to pojetí demokracie.. že tedy mohu.. i bez dovolení menšin...)

2 6
možnosti
Foto

Podle toho, jak zde vyvádějí odpůrci Protiproudu a Sputniku, tedy zastánci západní "demokracie", tak jste napsala kvalitní blog.

Musí si jej pročíst důkladně.

Karma R^

5 8
možnosti
Foto

Moc děkuji, pane Petříku! - ale oni moc nevyvádějí, jsou dnes umírnění, nějak jim docházejí rozumné argumenty, dnes tu reaguji jen na drobné neznalosti - které stejně těm paličákům nevysvětlím, protože si v nich doslova lebedí.. :) tedy, je to jejich hobby, o vysvětlování jim v podstatě nejde.. :-)R^

2 4
možnosti

K-141 Kursk že potopila americká ponorka? Ach jo.....Zkuste si dát někdy trochu práce si zjistit aspoň základní fakta, než zase plácnete nějakou tu vaši ruskou pohádku.

Oficiální příčina tragédie ponorky K-141 Kursk.je, že zánik ponorky způsobilo cvičné torpédo 65-76 Kit, které vybuchlo v torpédovém úseku. Tento závěr je výsledkem vyšetřování, které bylo zaznamenáno na dvou tisících stranách vyšetřovacího spisu a bylo zveřejněno v roce 2002 generálním prokurátorem RF Ustinovem.

Jedná se o torpédo, kde je okysličovadlem peroxid vodíku a torpéda s tímto okysličovadlem se již více než 50 let jinde ve světě právě kvůli nebezpečnosti a nízké spolehlivosti nepoužívají. Bezprostředně po ukončení vyšetřování byla všechna torpéda tohoto typu stažena z výzbroje.

Přeloženo do lidštiny, příčinou je ruský šlendrián....

8 1
možnosti
Foto

A čím se liší vzorec peroxidu vodíku od vzorce kyseliny sirové?

1 9
možnosti
OZ

O válce v Čečně, první a jistě i té druhé, víte evidentně veliký kulový a ještě s přehazovačkou a evidentně nejen o ní...tato(první čečenská 1993) válka nevznikla nějakými čečenskými útoky v Moskvě,(o těch mimochodem prosakuje víc a víc informací, že je připravila ruská KGB) ty byly až mnohem později jako odpověď na krutosti ruské armády v Čečně a to i tzv. Beslan ̈. Neboli lze říct, že si rusové svým bezohledným útokem proti tehdy o samostatnost usilující Čečenské republice Ičkerie, ony teroristy sami dokonale "vyrobili", tady vidím i paraelu s dnešním ruským angažmá v Sýrii...

A ano, v čečně rusové používali kazetové bomby v obrovském měřítku, Rusko není signatář smlouvy o nepoužívání téhle munice, ostatně ji znovu ve velkém používá i dnes v Sýrii

Ano , rusové v čečně bombardovali i nemocnice a veškerou civilní infrastrukturu, neboť vybombardovali mimo jiné plošně celé hlavní město, Groznyj...

Rusové tam během této války nepouštěli ani své novináře, nebo jen ty prověřené a věrné. Proto nikdo pořádně neví, kolik lidí tam rusové vlastně povraždili, odhad má velký rozptyl od 100 až 250 tisíc, převážně civilistů... Když o této špinavé válce začala psát pravdu ruská novinářka Politkovská, byla demonstrativně zavražděna, na počest vůdci v přesně v den Putinových narozenin...

14 4
možnosti
Foto

Ale to jasně svědčí, že s tím nemá Putin nic společného.

2 7
možnosti
VK

Bože můj!8-o

Já mám také přátele v Rusku vášnivá demagožko.

13 4
možnosti
OK

Když člověk hledá pravdu, měl by se v první řadě oprostit od jakýchkoli krajních (extrémních) pohledů a snažit se vidět věci v širším kontextu.

Je Rusko Putinovo lepší než Rusko Jelcinovo? Ano, pokud bude kritériem ekonomické hledisko, nebo hledisko politické stability či veřejného pořádku. Ne, pokud budeme posuzovat z hlediska osobních svobod.

Je Putin dobrý či špatný vládce (slovo vládce používám úmyslně)? Je bezesporu vynikající prezident a dobrý člověk, budeme-li jej srovnávat se zrůdami typu Stalina či Lenina. Přesto v pohledu Evropana se Putin může jevit diktátorsky, protože cenzuruje média, je schopen v krajních případech zlikvidovat politické oponenty apod. Je více než pravděpodobné, že proti Západu vede informační válku pomocí ruských a proruských médií, snažící se zasévat nedůvěru v EU, USA, NATO apod.

Když se podívám na dějiny Ruska posledních sta let, pak bych byl mnohem opatrnější v útocích na současné Rusko a Putina a více otevřen politické i ekonomické spolupráci. Myslím, že i tím bychom lépe dosáhli toho, aby Rusko porozumělo nám a my jemu a abychom se konečně dokázali zbavit stereotypů, kterých je na obou stranách příliš.

8 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS