Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Je suis Klara Samkova.

5 0
možnosti
RJ

A už jste si koupil svůdné prádélko a atraktivní letní šatečky, Šimon? ;-D

0 4
možnosti
Foto

Zavřou. Ale ne do vězení. Spíše bych to tipoval na psychiatrickou léčebnu. Takový projev nemůže pronést člověk duševně zdravý. Myslím, že nejdříve by měla reagovat advokátní komora a vyloučit tuhle zjevně nemocnou ženu ze svých řad. Jinak ten nenávistný, fanatický projev mi připomínal projevy Adolfa Hitlera či současné projevy některých extremistů z řad islamistů. A podobnost nebyla rozhodně náhodná.

8 13
možnosti
RJ

Souhlasím, ač jsem důsledný antiislamista.

3 1
možnosti
SS

Ackoli syna mate, nepsala jste, ze s nim zadny vztah nemate, respektive, ze vas nesnasi ?

Ten by se prece nikam poslat nedal, ne ?

3 0
možnosti
Foto

Paní Sedláčková, tento blog není o mém vztahu se synem, ale pokud vás to zajímá, tak vztahy se synem máme zcela normální, užívám si svých dvou vnoučat a jsme ve velice úzkém kontaktu, přestože bydlíme poměrně daleko od sebe. Současně jako matka více dcer připouštím, že vztahy s dcerami mívají matky bližší - prostě s dcerou jsem máma, se snachou tchýně - asi to je přirozené. Nicméně se nedomnívám, že by můj syn chtěl pro svou dceru, mou vnučku, budoucnost zahalenou do burky a muslimského manžela se vším, co to obnáší.

0 0
možnosti
RJ

Samková nepatří do basy, ale na psychiatrii... A to, jakože jsem zásadový antiislamista.

6 7
možnosti
JH

...já se taky považuju za antiislamistu (ale s muslimy problém nemám) a proto dávám plus.

1 0
možnosti
VN

Já to vidím trochu jinak. Ano , jasně musíme se bránit přistěhovalectví ve velkém , když někoho přijmeme , dobře si jej prolustrujme a ten dotyčný musí jednak přiložit roku k dílu a dále musí ctít náš právní pořádek. To souhlas.

Nicméně , islám uznává jako svoje náboženství nějakých 1,7 miliardy lidí. Na jednu stranu jsou mezi nimi lidé , kteří to spíše berou jako tradici než jako náboženství. Stejně , jako řada Čechů u sebe uvádí , že jsou křesťané a v podstatě se ani neumí pomodlit. Na druhou stranu jsou mezi nimi radikálové. Já si jen kladu otázku , kdo tyto lidi radikalizoval. Nějakých 20-60 let zpět byly blízkovýchodní země úplně v pohodě. V mém okolí je řada lidí , kteří tyto dnes rizikové země procestovali s baťůžkem na zádech a vždy se setkali pouze s velmi chudými a velice vstřícnými lidmi. Dnes však by se tam už neodvážili.... Kdo za tím vším stojí ?

A ohledně Samkové... já ji nepokládám za žádnou moudrou a chytrou ženu , já ji pokládám za slepici , která nevyjadřuje svůj názor. Jejím hlavním cílem je snaha se zviditelnit. A za splněním tohoto cíle je schopna jít i přes mrtvoly. Pokud je někdo věřící (je jedno zda křesťan , muslim , žid , hiduista atd.) vždy ponese velmi nelibě , pokud mu někdo bude hanit jeho víru. Myslím , že postavit se někde v Polsku ke kostelu a řvát tam , že Ježíš Kristus byl paroháč , že by dotyčný od toho kostela také neodešel po svých.

Svět si představuji jako dům. Dům , kde vedle sebe žijí lidi nejrůznějších národností a náboženství . Dům , kde mají všichni pouze jednu možnou cestu ,a který přežije pouze jenom tehdy , když sousedé spolu budou vycházet a spolupracovat. Myslím , že není zrovna moudré a rozumné dupat sousedovi na jeho kuří oko.

Apropo...já jsem nikdy nezaznamenal , že by nějaký muslimský časopis si utahoval z křesťanství. Obráceně to je zcela běžné. Je to moudré a rozumné ?

3 5
možnosti
Foto

Nějak nerozumím tomu, proč by v Polsku měl někdo u kostela hanět polské kulturní tradice a toto srovnávat s projevy paní Samkové v Čechách - copak ona haní české tradice? Ona je snad obhajuje - paní Samková je doma, ve své zemi a nikoli na půdě jakéhokoliv státu s jinou vírou a kulturou, kde by jim haněla jejich tradice - to je velký rozdíl. Naopak, většina zdejších lidí tradice, zvyklosti a náboženství v zemích, kde jsou historicky zakořeněny, ctí a nevnucuje jim naše (např. o dovolených).

A kolik našich, křesťanských kostelů v těchto islámských zemích stojí a kolik se jich nově buduje?

Co se týká muslimských časopisů a tisku - vy víte něco o jejich cenzuře? Já zažila, že cenzura začerní i obrázky žen s nezakrytými vlasy na obalu obyčejné barvy na vlasy (všichni známe z regálů každé drogerie a nikoho by tu nenapadlo barvu na vlasy cenzurovat - jinde to je ale normální.. ) - tedy máte nějaké divné příměry...

7 1
možnosti
Foto

Zavřou a předpokládám, že na vás také nezapomenou.;-)

8 1
možnosti
Foto

A mají již "smíšené cely"? jako že bychom to tam mohli probírat ve třech.. ;-D

1 0
možnosti
Foto

Nebudu vám brát váš obdiv pro pí. Samkovou, ale já se již dlouho tak nenasmál jako u přepisu vámi obdivovaného projevu. Paní Samková jistě není hloupá, ale nějaké výjimečné schopnosti, případně snad jakési hrdinství, bych u ní v tomto případě nehledal. Že je nutné zabránit islamizaci Evropy je fakt, bez diskuze. Ale čím více se budou snažit zviditelňovat obskurní figurky typu Wolfová, Okamura, Samková, Konvička apod., tím větší bude nebezpečí zprofanování jakéhokoliv odporu.....

7 6
možnosti
Foto

O51t76a 62B96l72a37ž48e60k

8. 6. 2016 23:04

Jo - tímhle internetovým šumem tak něco učiníte proti islamizaci Evropy ?

Proč nejdete na ulici jako ona ?

4 1
možnosti
Foto

Klára Samková bývá často ujetá, excentrická a většinou s ní nesouhlasím. Ale to, že označila islám za totalitní ideologii podobně jako nacismus a komunismus, to se víceméně shoduje i s mým názorem. A považuji za nehorázné, když velvyslanec některé muslimské země v Praze kvůli tomu žádá její trestní stíhání.

16 3
možnosti
JR

J41a21r54a 18R24a19n78k

8. 6. 2016 23:28

Je politicka? Je, dokonce chtela kandidovat na prezidentku CR, tak snad by ji mel nekdo jeste dat hodiny diplomacie.

0 4
možnosti

Kdyz se Klara Samkova snazila zviditelnit na zastupovani "macetovych utocniku", tak ji cela republika nemohla prijit na jmeno. Kdyz se pak snazila kandidovat na prezidentku, tak byla pro smich. Tak si spocitala, ktere tema tahne, a je z ni narodni hrdinka, coz se ji pro kandidaturu bude hodit. Kdyby mela vetsi sanci jako Islamistka, tak uz nosti burku.

20 3
možnosti
VN
RM

Samková je divná a zvláštní. Hodně často populisticky plácá do vody a nic víc. Ale to nevadí. Na názor má právo jako každý jiný.

Také jsem ten, který je dnes řazen do škatulky xenofob, rasista, neonacista...

4 1
možnosti
  • Počet článků 62
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4961x
dayen@seznam.cz