Diskuse

Zeman není Stachanovec, plní prý jen "napůl"... průšvih?

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

:-)......Napsala jste to výborně, máte ale smůlu,že se v diskusi sešlo nebývalé množství oponentů, kteří Vás nemají rádi, natož presidenta ! R^VR^

0 3
možnosti

..ani vás ne a vlastně žádné proruské rudochy:-)

0 0
možnosti

Koukám, že nám paninka vyměkla...:-):-)

1 1
možnosti

..vyměklá "báryšňa"...;-D

2 1
možnosti

Kdysi jsem takto nekriticky obdivoval i Václava Klause. Volby v roce 98 mně otevřely oči (možná pozdě). V té době jsem byl ještě mladík. Vaše stupňující zbožšťování Hradu a Východu jen ukazuje na to, že se vzrůstajícím věkem bohužel nepřibývá rozumu.

Vyznat se ve Vás je vůbec těžké. Na straně jedné vyzdvihujete v souvislosti s Nočními vlky své slovanství a na straně druhé obhajujete své ryze české příjmení německým původem.

1 1
možnosti
Foto

Kdyby .... jste byla muž a kdyby jste měla smysl pro humor , mohla by jste se přejmenovat na D. - Drobný Kverulantík......

I když .... znáte a volně citujete Cimrmana , takže možná.......

1 1
možnosti

Zaujatý a černobílý blog, ale na to jsme si zvykli. Škoda, že jsem ten váš včerejší nezastihla. To musela být perla, když ho museli rychle stahnout.

Jo a bylo by skvělé zažít, jak byste (jako poloviční Němka na to máte nárok) komentovala německé politiky. :-)

4 1
možnosti

Předvolební sliby politiků neberte vážně. Třeba takový Havel slíbil , že bude prezidentem jedno zkrácené volební období (dva roky).

2 0
možnosti

Proč fandíte tomuto špatnému prezidentovi? Už jako premiér si vedl hodně špatně, při své lenosti a ješitnosti se nechal manipulovat mafií. Dnes se nechá manipulovat ruskými vlivovými agenturami a je ještě horší. Neumí přiznat chybu, třeba na případu Peroutka, kde se mohl zachovat jako chlap a chybu přiznat, se naopak zachoval jako ten nejtypičtější zbabělec. Zatloukat, zatloukat a urážet na všechny strany. Ve své funkci zcela popírá to, že byl před 20 lety liberál. Dnes je to největší spojenec rudých i hnědých národovců, obdivovatel diktatur všeho druhu, dle definic jakobínů Ištvána a Šlachty korupčník, protože rozdává státní vyznamenání i nejhorším komunistům jenom za to, že mu přispěli v kampani, prostě tento prezident se nepovedl. Doufám, že se najde jeho důstojný vyzyvatel a nebude to tak trapné, jako když něco organizují Kocáb, Jakešová a další. Protože ne všichni Zemanovi odpůrci jsme "pražská kavárna".

8 2
možnosti
Foto

Díky panu prezidentovi máme ještě naději na svou kulturu a nemusím mít zatím strach o své dcery.. zatím.. jak dlouho? Není nutno být dokonalý, je nutné ale mít svědomí a znát správnou cestu.. to spoustě lidí uniká.. nemíním chodit v burce a s monokly pod očima.. a nechci tak vidět své dcery.. nechci , jako třeba v Rakousku - vysvětlovat svým dětem, že je plavání a lyžařský výcvik kvůli muslimům zrušeno bez náhrady.. nechci takto myslet a žít.. a mé dcery budou přeci i nadále chodit v ultrakrátkých mini.. A vy se ptáte, proč fandím panu prezidentovi? Protože chci žít svůj život, jak jsem zvyklá.. se psem a kočkou.. s nedělní vepřovou.. a o vánocích chci zpívat koledy a chodit na vánoční trhy. . je to divné? Určitě ano, když mě za tyto mé názory mažou..

Snad mě za tento názor zase nesmažou .. ;-)

4 4
možnosti