Diskuse

Vladyka Zeman

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JC

tož Vy jste tehdy byla ještě naivní studentka.

Já měl tehdy už i docela slušné postavení a kousíček moci. A přijel za mnou kolega z obzvlášť význameného pražského ministerstva s kopií toho článku a chodil po našem úřadě a rozdával ho.

Bez něj bychom o tom článku vůbec nevěděli.

1 0
možnosti
JS

Takové moc hezké, až čítankové vyznání obdivu k velkému kormidelníkovi.

Obávám se, že už je hodně za zenitem nejen fyzicky, ale i mentálně to začíná být už nic moc a proto mu MUDr. Holcát honem vystavil nějaké "zdravotní osvědčení", že se zdravý jako řípa dožije příštích voleb.

Jeho obdivovatelé by mu prospěli nejvíc, kdyby jej v klidu a relativně ne ještě úplně zdravotně zdevastovaného, nechali odejít na Vysočinu, aby nemusel být v dalším období trapně odejit pro zdravotní selhání, jako se to stalo Ludvíku Svobodovi.

4 0
možnosti
Foto

Osobně jsem mu velice vděčná za jeho zdravé postoje v nezdravém starém těle. Díky jeho postojům mají mé děti a vnoučata ještě šanci na vůbec nějakou budoucnost.....

0 0
možnosti
Foto

Miloš Zeman dne 21. 02. 1992 prohlásil : „ Třetina obyvatel této země je slabáduchem. Každý sedmý občan je debilní nebo dementní nebo alkoholik. Zhrubapolovina obyvatel této země má podprůměrný intelekt.“

6 0
možnosti
DV

D88a86v86i12d 32V73l78k

7. 4. 2016 8:38

Jistě od alkoholika je to obdivuhodný coming out. Jinak pan prezident má určitě nadprůměrný intelekt, ale to ještě neznamená, že je dobrým člověkem.

7 1
možnosti
JC

Souhlasím s autorkou. Měli jsme to štěstí, že Miloš Zeman měl ještě před revolucí besedu u nás v Chotěboři, na které osobně přednášel v podstatě to samé co vyšlo v technickém magazínu. V plném sále sedělo samozřejmě i spousta komunistů a ti jenom zírali. Osobně ho beru jaký je, oceňuju jeho odvahu říkat a dělat to co považuje za potřebné a účelné pro ČR. Příliš jsme si zvykli na to, že "schopný politik" je spíše obratný řečník se schopností mlžit a hezky hovořit bez jakéhokoliv konkrétního postoje a konkrétní a stručné odpovědi na položenou otázku. Od skutečného politika současnosti ovšem musíme vyžadovat jasné a konkrétní činy a odpovědi. A oboje samozřejmě v souladu. V opačném případě kráčíme do pekel.

5 2
možnosti
Foto

Některé vzpomínky zkrátka nevyprchají!!

1 0
možnosti

R^ Naším prezidentem by měl vždy být jen ten, kdo má velké politické zkušenosti a kdo je skutečně (ne pouze papírově) Čechem, popř. Moravanem či Slezanem. V opačném případě by bylo zbytečné, aby takový úřad vůbec existoval. Těmto nárokům vyhovoval mezi kandidáty pouze Miloš Zeman, a proto jsme si ho zvolili R^

4 2
možnosti
TH

Ach jo... Ale aspoň vidíme, z jakého nepříliš složitého základu se rekrutuje Zemanova armáda rudokošiláčů.

7 4
možnosti
Foto

Ten článek mne tenkrát taky dostal a pamatuji cvrkot, který vyvolal, myslím, že tenkrát v TV plamenila nejpřednější komunistická herečka.

Jenže...

Zeman se přes různé peripetie dostal do pozice člověka/instituce, kterou tenkrát v srpnu úspěšně ironizoval a kritizoval.

Paradoxem je, že on se v nejpodstatnějších rysech nezměnil, jen některé více vystoupily na povrch a začaly převládat a z toho souboru vlastností se v té kombinaci stal člověk, který by neměl vykonávat žádné veřejné funkce.

Protože vždy je na prvním místě Miloš Zeman, dlouho nic, pak zase on..... atd.

A to v kombinaci se sílící senilitou a samolibostí je velmi nešťastné.

17 2
možnosti
DV

D97a41v30i20d 48V77l31k

7. 4. 2016 8:39

Přesně vystiženoR^

6 1
možnosti
TH

Tady už chybějí jen Hermánek s Olšerem a můžete se poplácávat po zádech.

6 1
možnosti
Foto

8-o Proč právě s těmito? Navíc, pan O. již byl z blogů ,,odejit";-)

1 1
možnosti
DV

D17a12v69i84d 61V88l69k

6. 4. 2016 22:18

Ano Zeman je dnes bohužel již jen karikaturou muže , kterým kdysi byl!!

5 4
možnosti
Foto

Věk z chlapa karikaturu nedělá. Spíše šašky z těch, kteří to dosud nechápou, či nepochopili.

3 3
možnosti
Foto

Četl jsem ten článek se stejnými pocity jako Vy. Podobná kritika byla v té době v Komárkové zprávě Prognostického ústavu o stavu naší společnosti. Když se stal předsedou ČSSD osobně jsem mu předpovídal funkci prezidenta nebo premiéra. Škoda, že začátkem devadesátých let neměl s Komárkem větší vliv než Klaus. Navíc patí mezi ty politiky, kteří nehrabou.

5 1
možnosti
Foto

Valtera Komárka jsem také četla.. a sledovala.. Hodně chytrý a prozíravý pán.

1 0
možnosti
  • Počet článků 62
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4961x
dayen@seznam.cz