Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Promiňte, ale tento příspěvek dost připomíná ten Váš oblíbený a stále nedovařený guláš na plotně:-), byly od Vás i lepší.

1 0
možnosti

Teď jsem dost zmaten. Je podle vás nějaká souvislost mezi velikostí politika a jeho vztahem k islámu?

0 0
možnosti
Foto

Docela jste to "rozčísla". Nevím, jestli sebevražedné výpady mají ten správný dopad.

0 0
možnosti
Foto

Vítám doma, VÁŽENÁ DDK, na bojišti!:-)

0 0
možnosti

Ptáte se co to znamená? Levice smetena. Posílení katolické církve, posílení

polského nacionalismu hlavně proti Rusku a Berlínu. Užší spolupráce s USA. Snaha o umístění americké vojenské základny v Polsku.

4 0
možnosti
Foto

.. tuhle mi jeden Američan vysvětloval, že oni nikam nechtějí, že chtějí být doma a sedět na zadku.. ale co mají dělat, když my neustále pofňukáváme a prosíme je, aby šli k nám a usídlili se u nás.. a chránili nás.. že to chceme my.. a oni by tak rádi byli doma... no.. a co mají jako dělat?? No? Oni ti Američani k nám nechtějí.. víte to??

1 2
možnosti

P47e83t51r 93J47a32r41o67š

25. 10. 2015 23:17

vy tomu zrejme ale vubec nerumite. cilem zadneho z projektu na intregaci neni INTEGRACE. jejic cilem je nekonecna SNAHA O INTEGRACI. Jenom to, totiz neziskovkam zajisti pravidelny prijem. Kdyby problem vyresili, co by pak asi chudaci delali, kdyz jejich jedinou specializaci je integrace konkretni skupiny.

7 0
možnosti
Foto

.. asi by museli konečně začít všichni z těch "neziskovek" skutečně pracovat.. a tomu skutečně nerozumím, jak by to mělo vypadat.. to máte pravdu...

2 0
možnosti
Foto

> protože demokracie už dávno není to, co byla kdysi

Mohl bych se zeptat, kdy přesně to "kdysi" bylo?

0 0
možnosti
Foto

No, pane Řeháčku, "kdysi" to byla doba, kdy jsem si i já myslela, že demokracie je celkem jednoznačný a jasný pojem... ;-)

0 0
možnosti

Co znamená, že v Polsku vyhrála opozice? Nějak tomu nerozumím.

1 1
možnosti
Foto

Já ano :) A to vařím jen guláš na spoustě cibule... :) :)

2 1
možnosti
Foto

Karma, hovoříte o černoších stejně tak uctivě jako M. Kaddáfí ve své Zelené knize.  Ten píše, že Afričané, kteří nejsou tak orientovaní na pracovní výkony, se množí mnohem rychleji. 

Lidé vás nazývají druhým Putinem, ale mýlí se, Putin hovoří při každé o islámu s velkou úctou jako o skvělém náboženství. Takže žádný Putin nejste. S  Kaddáfím máte ještě společného. Ostrý jazyk.

0 0
možnosti
Foto

zapomněla jsem větu. Mělo tam být  Putin hovoří o islámu při každé příležitosti s velkou úctou. Má totiž ve své rodné zemi 20 procent muslimů.

0 0
možnosti
Foto

dobrý, ale dnes to asi schytáte, až se sem sluníčka slétnou.:-)

3 0
možnosti
  • Počet článků 62
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4961x
dayen@seznam.cz