Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LD

Problém nás Čechů : nejsme jednotní a v hospodských žabo-myších válkách jsme jedničky, ve světových dějinách nuly (mimo Jana Husa) a husitů, kteří  nám historicky ukazují, co se dá i s malým počtem nadšených lidí vybojovat a  i po staletích je to příklad pro nás Čechy.

0 0
možnosti
PK

P68a18v76e19l 65K68u10l12a

29. 9. 2015 8:08

"Ani já jsem tam nebyla" ;-D;-D;-D To se vám vážně povedlo R^

2 1
možnosti
Foto

Dnes brouzdáte již od 8, pane Kula? že byste nemohl dospat nadšením pro to, co se nyní děje, nebo jste měl zase těžkou večeři, co?? :-)

1 1
možnosti
AB

Potíž je v tom, že pořadatelé a organizátoři demonstrací, byť stejného významu a za stejným účelem, jsou neustále napadáni a v médiích osočováni s kým se to vlastně spojují a chovají se pak vyplašeně, jak jedlík bůčku na vegetariánském srazu. Tahle taktika zatím sluníčkářům vychází, ale dlouho nebude! ;-)

4 2
možnosti
Foto

a nebude to skutečně tím, že tomuhle dění schází důvěryhodnější tvář s návrhy řešení místo plakátových hesel? pro mě třeba ano...

2 0
možnosti
JN

"Jsem proti nelegální imigraci, ale tohle zkopírovat musím, je to trefa do Černého. Podívejte se na státy co jsou v NATO a na státy co v něm nejsou. Jaký to nehezký rozdíl..."

"Demonstrace za vystoupení z NATO řídí Rusáci, kteří mají zájem na rozdrobení Evropské unie na jednotlivé státy. S malými celky by pak měli snadnou práci při plánovaných anexích a obsazení Evropy. Každý, kdo tuto sebevraždu podporuje je buď blázen, nebo ruský agent."

Svatá pravda.

jardanovak.blog.idnes.cz

2 2
možnosti
JR

J40a47r32a 27R62a74n38k

29. 9. 2015 5:45

Jardo, ono to nezni az tak nepravdive, vsude krome v postkomunistickych satelitech uz se to suska davno, proc by jinak Lady Godiva cekal 4 roky a vetoval vse v OSN? Pripravoval si misto na druhou zakladnu a mezitim se tam dodavali zbrane z Ruska Ciny i CSSR, coz nakonec ten Syran u Jilkove rekl HEZKY CESKY;-)

1 1
možnosti
JK

Frau Kubalik, tak si příště namalujte značky, nebo vydávejte vstupenky, nebo náramky, nebo obojky - ať máte jasno... Opravdu myslíte, že je to tak důležité, když PČR oznámí 300 a organizátoři sami 1200 účastníků? Tak to asi bude někde mezi, ne? Z čeho jako mají ty média vycházet z jiného, než oficiální zprávy Policie? Vy máte úplně jiná čísla, zřejmě jdou do desetitisíců, tak to tedy doložte.:-)

3 3
možnosti
PK

Tendle blog je ale asi o něčem jiném. Podle mě je o tom, že už tak malý odpor lidí je ještě rozdrobený do několika menších akcí.

Migranti míří do Německa, Śvédska, GB atd. Ale když se tam už nevejdou, tak holt budou muset někteří z nich zůstat u nás. A nebude jich málo.

Takže: milióny kolonizátorů se rozhodlo že obsadí Evropu. A tedy i ČR. OSN to jednoznačně podporuje. Evropští politici jásají. Vojenské lodě evropských států jsou plně vytížené převozem takzvaných uprchlíků z Libye do Evropy. Řecké trajekty zase zajišťují svoz lidí z Turecka. USA na to kouká s otevřenou pusou a nestačí se divit jaký jsme magoři. Islámští vůdcové se taky nestačí divit, ale samozřejmě že toho využívají a ráti tudle evropskou sebevraždu podporují. Houfy pašeráků lidí si mastí kapsy. Naše vláda se vytáčí a ohýbá hřbet před bruselskou vrchností.

A co Češi? Sedí doma na zadku a myslí si že se jich to netýká. A ta hrstka lidí, protože tisícovka z deseti miliónů je opravdu jenom hrstka, která je ochotná proti tomu něco dělat, například organizovat nějakou petici nebo jet na demonstraci, tak tadleta malá hrstka lidí proti tak obravskej přesile nic nezmůže.

3 2
možnosti
PK

P53a34v55e28l 25K57i60l18i19k

28. 9. 2015 23:37

R^Díky za blog, na tento problém jsem už několikrát poukazoval v několika diskuzích. Toto jsem před deseti dny dal do komentáře blogu pana Milana Radka. Zkopíruju to sem protože to k tomuto blogu patří:

===========================

Situace se zhoršuje každným dnem. Náš premiér se chvástá před národem jak hrdině odmítá kvóty z Bruselu, což mělo být asi 4500 až 5000 lidí (každým dnem se to mění), ale včera se provalilo že dobrovolně přijmeme 7500 "uprchlíků", možná i více. Na přelomu minulého a letošního roku se mluvilo o 15 dětech. To je za 10 měsíců  500x více. Nárůst jako hrom. Průzkumy veřejnýho mínění nebo demonstrrace vládu vůbec nezajímají. "Chčijou nám všem na hlavy a ani se to nesnaží vydávat za déšť." (hláška z filmu Avatar)

A co na to lidi? Například minulou sobotu byla v Praze protiimigrantská demonstrace a zase přišlo maximálně 1000 až 2000 lidí. Nevim, taky sem někde četl že jen 800. Údaje se různí. Pravda, přijeli nás podpořit motorkáři a to bylo vskutku nádherný, ale tisíc lidí z deseti miliómů je pouze 0,01%. Jedna setina procenta! To vládu asi nezastaví. A co těch 99,99% lidí? Nepřišli. To je náš problém. Nezájem, strach, hloupost. Nevim. Asi to prohrajeme. Lidi se holt chtějí multikulturně obohatit!

My jsme přijeli z Plzně a na nádraží se potkali z douma lidma, kteří přijeli z Ústí nad Labem. Chlápek se ženskou, kolem 45 - 50 let. Ale oba o francouzských berlích! A pán říkal že má ještě nemocný serdce. Demonstrace byla u muzea. Maximálně 10 minut pomalou chůzí. Ale oni museli jet jednu zastávku metrem. Na ně už to bylo moc daleko. Klobouk před nima dolu!!! Po demonstraci jsme šli před úřad vlády. Vedle mě šel chvíli postarší pán. Už mírně nahrbený a bylo očividné že toho už má plný brejle. Ale šel. Nevzdával to.

Ale takovýchto lidí je bohužel strašně málo. Těch co dají přednost schánění zlevněnejch buřtů v supermarketu je bohužel stotisíckrát víc.

4 1
možnosti
PK

P27a97v57e30l 64K93i80l12i87k

28. 9. 2015 23:44

Na dny NATO se prý nedávno přišlo podívat 150 tisíc lidí. Takže na hračičky se jde podívat tisíckrát víc lidí než na demonstraci za vlast.

2 1
možnosti
Foto

Češi prostě potřebují velký impulz, jakým třeba byl "Zabitý student". 

To zvedlo ze židlí celý dav a i když jsme už věděli, že to není pravda, přesto jsme se nezastavili.

A takový impulz, bohužel nebo bohudík teď nemáme a na Poláky jsme neměli nikdy.

To je prostě jiný národ, který si nic, na rozdíl od nás, nenechá líbit.

4 2
možnosti
Foto

.. budeme tedy čekat na impulz.... Co jím bude asi tentokrát??

1 1
možnosti
Foto

Frau Merkel má další problém, běženci se budou muset třídit podle víry, jinak se budou likvidovat navzájem. Pohřby jsou dost drahé...

3 1
možnosti
Foto

Ahoj Horste, máš na mysli, jak se tam v Německu dneska mlátili ti mírumilovní běženci hlava nehlava?

2 1
možnosti
Foto

Já si počkám, až se objeví fotografie, na kterých bude poznat, kolik lidí dorazilo. Myslím si ale, že na Poláky prostě nemáme.

1 1
možnosti
Foto

Jsem z toho smutná, na Poláky skutečně nemáme.. na těch fotografiích, co jsem viděla, mohlo být tak 4-5 tisíc lidí...  (to jsem i uvedla v blogu) - ale tím, že to rozfrcali na víc míst v Praze, tak to naprosto zazdili... Díky za příspěvek.. :-)

1 1
možnosti
  • Počet článků 62
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4961x
dayen@seznam.cz