Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ony vůbec ty země, které nejvíce křičí o demokracii mají hodně krvavou historii.

Naši vzorní Britové s imperiálními válkami (ať již v Indii či Búrské války se vznikem prvních koncentráků a použití metody spálené země), ještě lepší Belgičané s králem Leopoldem II. a 10 miliony mrtvých obyvatel Belgického Konga, Američané s vyvražďováním původního obyvatelstva.

První světová válka se bohužel nedá přišít bolševikům, bolševiky si naopak carská elita přímo vypěstovala a Němci podpořili po VŘSR Lenina, aby s ním poté mohli uzavřít separátní mír (bez podpory Němců by se Lenin do konce roku 1918 neudržel), poté podpora bílých, kde v následné občanské válce zahynulo více Rusů než na frontách v I. světové válce atd.

A II. sv. válka, kterou  se novodobí "historikové" snaží přišít Stalinovi je totální nesmysl, jelikož hlavně Britové štvali Hitlera proti Rusku, načež je Stalin předešel paktem Molotov-Ribentrop a potom se divili.

A válečné zločiny, které napáchali Američané po II. světové válce to je další kapitola sama od sebe.

Takže, můžeme začít popravami dětí ve Velké Británii a skončit občanskou válkou na Ukrajině. Ale asi jen blázen bude věřit, že Putin provedl násilný puč v Kyjevě a dosadil tam juntu, které nařídil rozpoutat válku proti Donbasu.

Pro Vás karma R^

3 6
možnosti
  • Počet článků 62
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4961x
dayen@seznam.cz