Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Odpověď V.Putina na otázku J.Simpsona z BBC

 Edit Article

Zajímavý postoj prezidenta Putina, nejspíše chtějí být bráni jako rovnocenní partneři. Přesto si neodpustím nelíbivé srovnání. Adolf Hitler také říkal, silně bráníme národní zájmy. No, lze si pod tím představit mnoho co chtějí bránit, ale pokud vím Rusko nikdo nenapadá, neokupuje a ani napadnout nechce. Navíc by se k takovémuto kroku stěží někdo odhodlal a i kdyby, společenství zemí by se k útočníkovi obrátilo zády. Ach ty národní zájmy, škoda, že se netýkají těch milionů rusů přežívající v bídě, zamaskováni Potěmkinovými vesnicemi.

Zapomněl podotknout, že základny USA jsou dobrovolné nebo ve spolupráci v NATO. My jsme třeba americký radar (odpůrci by to prezentovali jako základnu) odmítli. Naopak Polsko ji přijalo, radar i deštník obsluhují polští a američtí vojáci společně. Navíc dostali jako dárek k deštníku rakety Panther, které používá Izrael. Být bez ochrany není výhra, ale ve 20. století to znamenalo okupaci Německem(6let) a Ruskem(44let), kdy výsledný stav je dnes nejzkorumpovanější země Evropy, rozkradená, zadlužená, platy pro občany pod evropskou normou, a poměr ceny zboží k platům a kvalitě je naprosto nevyhovující.

zdroj: http://jardanovak.blog.idnes.cz/c/451481/odpoved-v-putina-na-otazku-j-simpsona-z-bbc.html

0 0
možnosti
Foto

Paní autorko, já nemám rád lidi, kteří do svých článků na podporu svých tvrzení se snaží vpašovávat vymyšleniny o svýh příbuzných, předcích, známých ... Vaši větu o prohlášení dědečka o Stalinovi za takovou považuji .... Stalin zemřel v roce 1953 (před dvaašedesáti lety), vy podle fotografie zdaleka nedosahujete tohoto věku. Pokud by Váš dědeček opravdu neměl rád komunisty, rozhodně by nepoužil větu o Stalinovi, co zapráská vousy a my se z něj potento, dlouho po jeho smrti (musíme brát v potaz i to, že člověk si pamatuje často opakované výroky nejdříve od tří let svého věku). Tady tvrdím, že lžete. A kdo lže ve faktu, o němž se naivně domnívá, že nelze nijak ověřit ani zpochybnit, obvykle lže i nadále ..... tím je tento článek pro mne osobně fakticky bezcenným.Rv

1 0
možnosti
Foto

několik čísel na doplnění a jako informaci pro nevěřící. Lze je doložit:

v dvacátých a třicátých letech řádily  Rusku židobolševické gangy a celá země seměla stát pro Ameriku sladkým koláčem. Velitelé všech gulagů a nápravnýchzařízení byli Židé, členové a předsedové všech politických samosoudů(pověstných trojek), členové vlády, místních samospráv, generalita armády aNKVD byli až na 100%  Trockého Židé. Tichrlili tisíce rozsudků smrti nad Rusy v celé zemi za kontrarevoluci, až nakonecsami skončili pod pěstí Stalina. Po celém světě je Američany a jejichspřízněnci, včetně církví, šířena propaganda, že teror a vraždy jsou dílemStalina. Podobně tak i některými nájemnými výrobci velkých čísel včetněSolženicyna, jenž je dohnal až do 110 milionů, čímž se stal již všeobecněuznávaným bláznem. Ve skutečnosti bylo za celé sovětské období popraveno „jen“asi 680 tis. osob a to zejména rukama židobolševických gangů. V tomto revolučnímobdobí byl počet vězněných osob přesto zhruba na úrovni USA, dnes je celá čtvrtinavšech vězňů světa internována právě v USA.

Mýtuso genocidě hladomorem na Ukrajině až s 12 miliony obětí je taktéž dílempropagandy USA, o čemž svědčí to, že za totéž období a na tomtéž území zemřelodle údajů matrik jen 1,6 mil. lidí ze všech příčin. Zvýšená úmrtnost byladůsledkem krádeží obilí v prosperujících kolchozech (což nebylo dle církvíhříchem) a pak v jeho nehygienickém uskladnění se vznikem plísní anámelového jedu, vyvolávajícího epidemii cirhózy jater.

0 4
možnosti
Foto

To je nářez ..... jste v jedné linii s těmi, kdo popírají holocaust ..... je mi z podobných lidí, jako vy, smutno ;-(

3 0
možnosti
Foto

Tak už chápu, proč tato paní v diskusi pod mým článkem hájí rozpad rodiny, má-li takové "vzory".

2 3
možnosti

Manipulativní osobnost má své propagandistické vzory.

2 2
možnosti

Dobrý den, nechápu sice, co se vám na odpovědi Putina tolik líbilo, ale budiž, jste zřejmě do toho člověka zamilovaná. Podle mě to byla řeč lehce přidušeného agresivního politika. Zapomínáte ovšem na několik věcí. Srovnávat demokratické USA s autokratickým Ruskem nemá žádný smysl. Každá americká vládní garnitura si musí pro své záměry získat podporu ve vlastní zemi, zatímco Putin provede to, co si usmyslí, zcela bez problémů. Jsem docela rád, že USA drží Rusko trochu na uzdě.  

A s těmi historickými paralelami nakládáte velmi volně. V Anglii se možná popravovali děti ještě ve 30. letech 19. století, ale to je sto let před tím, než v Rusku řádil Stalin. Takže toto srovnání kulhá. V první třetině 19. století bylo totiž v Rusku nevolnictví. Tam se souzením a evidovaným popravováním nezdržovali, jednoduše tam lidi včetně dětí zabíjeli, když bylo potřeba. Anglie měla jistě spoustu kolonií a nepočínala si tam v rukavičkách, Rusko ne, to různé země a území jiných národů jednoduše anektovalo, připojovalo ke své zemi jako trvalou součást a že by tam s lidmi zacházelo nějak milosrdně... 

A konečně přiznávat Stalinovi klady je stejné, jako chválit Hitlera za to, že miloval svou matku a měl rád vážnou hudbu, takže nemohl být tak špatný.

6 2
možnosti
Foto

Děkuji, pane Kvapil, je zajímavé si přečíst jiný pohled na věc. Osobně mám názor, že na uzdě tu drží Rusko USA, jinak bychom se asi hodně divili.. ale jak říkám, každý máme své názory.. A díky tomu se na zeměkouli nenudíme :-)

1 5
možnosti
Foto

Tady je, Dášo, veselo, přitom je to vážná věc. Děkuji za pobavení!R^

0 1
možnosti
Foto

No Horste, já to psala kvůli zamyšlení - a jak vidím okolo, ostatní se skutečně zamýšlení a ty se bavíš.. no teda.. :-):-):-)

0 2
možnosti

No to snad ne....

"Je pravda, že Stalin si vymohl zákon, podle něhož mohl nechat popravit už 12leté děti, ale zapomíná se, že v Británii byly popravy dětí zcela běžné snad až do 30. let 19. století."

Rv Prostoduchost.

6 2
možnosti
Foto

Mrtvý Brit a mrtvý Rus si podle vás nejsou rovnocenní?

1 4
možnosti

..... pominu vývojovou linku formování společnosti,- každá doba, ba každý národ měl a má své slabé chvilky tak jako silné okamžiky. Vzpoury, války, nemoci, přírodní katastrofy, osvícenci, revolucionáři, diktátoři a "politici" obecně společenské dění ovlivňují od nepaměti a v budoucnu tomu nebude jinak,- vždy budou mít své příznivce a zaryté odpůrce. Nyčko devoto jakou kvalitou odpůrce disponuje,- pokud někomu nedošlo že se SSSR rozpadlo před 25 lety a RF hodnotí jako rudou komunistickou chatrč na hliněných nohách a pokud nemíní pochopit v čem spočívá systém tzv. řízené demokracie, pak je to podřadný jedinec s nímž se dál nemáte o čem bavit. V každém případě se shodneme na tom, že Putin není žádný blbec,- však každá mince má dvě strany ......

1 2
možnosti

P18e58t90r 31B19a55l19c94a87r

26. 9. 2015 17:59

Řízená demokracie? Jinými slovy totalitní režim v převleku.

Když už vladař po několika letech povolí opoziční demostraci na periferii hlavního města, tak se ze strachu z utahování šroubů, odsuzování opozičních politiků v monstrprocesech jak z 50.let, vraždami, zastrašováním, fyzickým násilím, etc. dostaví jen hrstka nejodvážnějších. Ostatní budou v "tajných demoktratických volbách" volit vladaře, aby neměli problémy jako za SSSR nebo ČSSR.

Jo, jo, putinovi Ruskové a jejich řiťolezci jsou Übermesch.

5 1
možnosti

Od Stalina k Putinovi a zpět. :-/

3 2
možnosti

Ten už jen chybí, abyste tady začala psát oslavné ódy na Putina ve stylu zmizelého blogera Milana Nového. Jinak srovnávat 30.léta 19. století v Anglii s 30. léty 20.století v SSSR, to už je hodně postavené na  hlavu.

8 2
možnosti

Pamatuji, ten jen při vyslovení jeho jména zažíval mnohonásobný orgasmus....jak je na tom asi paní autorka?:-P:-P

6 3
možnosti
  • Počet článků 62
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4961x
dayen@seznam.cz