Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

R^ Nevím, (po přečtení celé diskuse) proč se v diskuzních reakcích ztrácí motto článku: neslučitelnost evropské kultury s islámem (ne u všech). A tato byla popsána velmi dobře.

2 0
možnosti
Foto

Děkuji za vaši věcnou glosu, také jsem zaznamenala, že někteří z nepochopitelných důvodů odbočili od ústředního tématu a snažili se odvést diskusi kamsi jinam i přes důrazné upozornění R^

0 0
možnosti
JH

Popsala jste to naprosto přesně, určitě mluvíte většině lidí ze srdce. Říkám s vámi: buďte doma a nechoďte sem, pokud nechcete žít podle našich zvyklostí. Tady vás nikdo nechce, Česká republika pro vás není vhodná!!!!

3 0
možnosti
Foto

Děkuji, některé kultury jsou prostě skutečně neslučitelné - jelikož mají diametrálně odlišné životní vzorce.. nikoli kvůli jiné barvě pleti nebo trochu odlišné fyziognomii.. Nikdy z toho nemůže vzejít nic dobrého - dnes migranti demolují tábor v Drážďanech, máme tam zanedlouho jet, muž tam běží maraton.. To, co se děje - není vzdálené, naopak.. je to docela blízko a my to nechceme vidět..

Neomlouvejme to xenofobií - tady jde o tvrdou realitu, ověřenou skutečnost.. Nejsme žádní xenofobové - ale realisti a nemíníme se nechat opít rohlíkem..

Ještě jednou díky.

3 0
možnosti
Foto

Pozor, karma hrozí explozí! Parní hrnec ale NE!

3 0
možnosti
Foto

Horste, parní hrnec je OK, neexplodoval(krom zeťáka, ten ještě nedorazil). Po pravdě jsem měla v hlavě myšleku, když jsem psala ten blog, že by  těm migrantům v britském Dorsetu  měli vařit v parním hrnci také ... a představovala si, jak jim chutná a jejich reakce... :-)

2 0
možnosti

Zkuste se pomodlit pod ikonou Putina, třeba vám to pomůže....

2 14
možnosti
KD
Foto

Přeji bezporuchový parní hrnec a zdravím děvčátko!R^

5 0
možnosti
Foto

Díky, Horste - právě se v něm  připravuje dušená mrkev s brokolicí.. ;-D

2 0
možnosti
PS

Sdílím Vaše obavy, které jsou zcela na místě. O to víc je nepochopitelný přístup evropských politiků, kteří zcela mění obraz Evropy a bez mandátu svých občanů, likvidují způsob jejich života, bezpečí jejích prostoru a právo na svobodný způsob života. Proč ? Co je k tomu vede ? Vždyť to co Víte vy, si uvědomuje většina běžných občanů, takže to musí vidět i oni. Ale zřejmě mají s Evropou jiné plány.

6 0
možnosti
Foto

Ano, napsala jsem pohled obyčejný mámy, co má starosti s nemocným dítětem a nachází se v této rozbublalé době někde v Evropě.. Pocity obyčejný ženský.. průměrného člověka.. a zřejmě nebudu sama, kdo má podobné pocity.. Jaké pocity ze všeho mají ti, kdo rozhodují?

1 0
možnosti
Foto

J17a23n41a 17M38a65j48o90v98á

18. 9. 2015 22:15

Když byla po mononukleóze dcera, prostě jsem vařila nadvakrát. Já jsem jedla s ní (jen mi to prospělo) a ostatní to, co jim bylo libo.

Zas tak neřešitelné to není.

2 2
možnosti
TH

Ať dělám co dělám, nemohu pochopit, za co jste si zasloužila to mínus.

2 0
možnosti
JS

Chtělo to článek trošku komprimovat, ale jinak souhlas s Vaší obavou.

5 0
možnosti
Foto

Děkuji za návštěvu blogu (budu se snažit být příště stručnější - ale neslibuji, přeci jenom jsem ta ženská...) :-)

3 0
možnosti

A proč se nejmenujete raději Drobný Kubalík? Jak se vůbec vaše příjmení skloňuje? "Potkal jsem se s Drobnou Kubalíkem". To by skoro vypadalo, že jsem potkal dva lidi. Proč to zmiňuju: stěžujete si na nekompatibilitu islámu s naší kulturou, ale součástí naší kultury je i náš jazyk, který jste se rozhodla podle jakéhosi nekompatibilního vzoru prznit.

2 11
možnosti
KB

Tak nějak postrádám smysl vašeho příspěvku, Jane.

12 0
možnosti
  • Počet článků 62
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4961x
dayen@seznam.cz