Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Máte pravdu, bohužel...Za článekR^

0 0
možnosti
Foto

Děkuji, paní Ivano - vím, že vy také ve svých blozích odkrýváte problematiku mezilidských vztahů, a jde vám to velice dobře :) - takže díky i vám..

1 0
možnosti
ZH

Nechápu jak si v dnešní době může nějaká žena tohle nechat líbit. To se nekouká ani na telenovely?:-/

0 0
možnosti
Foto

Ta žena získá přesvědčení, že vše, co vidí v TV je vymyšlené a nepravdivé - jen pro efekt, a skutečný život a realita je vždy jiná a je právě taková, jak ji žije ona a jinak to být ani nemůže. Jí to nepřijde divné a zvláštní, jak žije - jí přijde divné to, co vidí kolem sebe (např. TV). Problém se začne objevovat, když se začnou projevovat např. různé zdravotní problémy, způsobené tímto stavem, či rovnou myšlenky na ukončení takovéhoto způsobu života. Může to trvat celá desetiletí, psycholožka paní Nazare-Aga udává, že nejsou výjimkou 10, 20, 30 let, kdy takový vztah trvá - a teprve pak dojde k nějakému impulzu a následnému řešení situace..

0 0
možnosti
Foto

Hm...ale ta žena z příběhu se musela tedy už jako otrok narodit...tedy už "doma" s rodiči musela žít v dost drsných podmínkách, psychických, jako malé dítě ... jinak se mi moc nezdá, že by v dospělosti přistoupila na popisovaná pravidla ... ve vlastním domě :)

2 0
možnosti
Foto

Jedná se o důsledek dlouhodobého působení manipulátora a nastavení rodiči v původní rodině zde hraje také velkou úlohu.  Lidé na to mívají různé pohledy, není jednoznačný postoj k těmto situacím.

Námět pro tento blog jsem čerpala ve skutečné události, tedy není vymyšlený a takto to skutečně funguje. Lidé o manipulaci nemají mnoho povědomí. Pokud již ten pojem dokáží akceptovat, málokdo si dovede uvědomit, co se pod ním všechno skrývá a jaké to vše má důsledky.

Děkuji za váš příspěvek do diskuse.

2 0
možnosti
ZU

Je to jen Vaše vina.Partnera vám nepřidělil Obecní úřad. .....

1 0
možnosti
Foto

Ano, pane Ungráde, je to zcela vina Matyldy, postavy onoho vyprávění. Je naprosto nemožná - která ženská by toto roky dobrovolně trpěla? Máte naprosto pravdu, souhlasím. Nebo jsem to špatně napsala, to je také možné - toto by se asi v realitě nemohlo stát, to jsem zřejmě trochu přehnala - a vy jste si toho všiml.. Velice děkuji, musím se snažit psát více reálněji..

1 0
možnosti
Foto

Děkuji za všechny příspěvky do diskuse k dalšímu dílku puzzle do příběhu Tyli.. :)

0 0
možnosti
RE

Připomíná mi to velmi: ,,budu šťastný, až dostavim barák, až dostuduji, až dostanu holku na školu, až dostanu tu práci, až, až,až.....Lidi opravdu často nedokážou žít svůj život. Přitom jediná povinnost, kterou máme, je být spokojený a šťastný:-)

1 0
možnosti
FS

Vy jste musela mít hodně těžký život, paní Kubalíku.

0 0
možnosti
Foto

Tak teď už bude všechno jenom lepší, musí! R^;-)

0 0
možnosti
DT

Máte smutný život. :-/

1 0
možnosti
  • Počet článků 62
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4961x
dayen@seznam.cz