Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Dášeno, my muži bychom bez vás žen vymřeli. Co zvládne jedna žena, nezvládne pět mužů. Přeji štěstí celé rodině!R^R^:-):-)

0 0
možnosti
Foto

No, Horste, ono snad není nutný, aby ta žena toho tolik zvládala.. to by pak nestihla napsat ani blog :) - mám štěstí, že můj muž umí výborně vařit a není mu doma žádná práce cizí.. a zbyde mi tak čas i na ten blog..  tohle blogové téma bych osobně nedala ;-)

0 0
možnosti

tohle moc nechápu "...vždyť jsi to dopustil vědomě,  je to vlastně tvá vůle, že jsem teď těhotná"

0 0
možnosti
Foto

Berte to jako fakt. On to v tom blogu také nerozporuje, bere to také jako fakt. Stačí, že to chápou ti dva, co vedou dialog. Ale třeba se k tomu ještě někdy vrátím :) Děkuji za příspěvek do diskuse. :-)

0 0
možnosti
Foto

Děkuji, jsou to archetypy chování člověka, předávané z generace na generaci - a my jsme k nim "shovívaví" - musí se to ututlat, ženská zástěra musí všechno skrýt.......

0 0
možnosti
Foto

Chlap .do ..pryč..., starší děti brigáda při studiu,...dítě sama v klidu...Vy to umíte tak napsat, že mi to hýbe žlučí:-)R^

0 0
možnosti
Foto

Dïky moc, pisu o tom, protoze si to zaziva spousta lidi a jsou bezradni - ovsem resit se to da a dokonce i ma- vidite, jak jste pani ihned potadila :) Dekuji :-)

0 0
možnosti
VK

Jo,jo,třetí neplánované miminko prověří mezilidské vztahy,to mohu potvrdit.

Ale s manželstvím dovede zamávat i to první-prostě mužíček už není na prvním místě a mnozí to hůř nesou.

0 0
možnosti
Foto

Toto chovani uz clovek ma ve svem vzorci, ktery prejima od rodiny - navenek vzorny, v soukromi... nebudu to nazyvat, co to je - kazdy si to nazve sam, pro nekoho to muze byt i tozumny chlap... :-) Dekuji za prispevek :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 62
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4961x
dayen@seznam.cz