Pravda a láska nějak uklouzly..

Prý vítězí.. Ale i tak mám ze všeho mrazení, že nás ty proklamace slabomyslných dovedly tak akorát do zadele.. Vážení - přiznejme si už konečně, že jsme si jen hloupě naběhli...

Nikdy bych nevěřila, že se ze zpravodajství TV Nova dozvím to, co dnes. Bylo to ve 20:10 hodin, kdy toto zpravodajství vyjadřovalo znepokojení nad vyjádřením prezidenta USA, pana Donalda Trumpa,  že se jejich armáda (tedy NATO)  musí chovat ekonomicky. TV Nova z toho byla paf. Překvapení. Svou frustraci manipulativně přenášela na posluchače.. Ale co nám tím chtěla sdělit?

Jen naprostý blb a ignorat se domnívá, že jeho povinnosti a práci udělá za něj  zdarma někdo jiný. Pan prezident USA se však,  moji milí, chová zcela racionálně a normálně.  Co je nenormální - to je si myslet, že za mě někdo zdarma udělá mou práci a mé povinnosti - zde myšleno - obranu bezpečnosti nás všech.Ta není zadarmo a je to, a vždy byla - náš prvořadý úkol. A je to také prvořadý úkol státu, za který prostřednictvím úhrady např. daní a dalších poplatků stát platíme. Platíme za to, aby nám stát zabezpečil především bezpečný život.

No, a TV Nova vlastně prozradila, že nás o naši bezpečnost připravil člověk jménem Havel, který za bohatého přispění mainstreamu přispěl k tomu, že jsme se jako slepé ovce dobrovolně vzdali dlouhodobě vybudované obrany naší země, naší kultury.  a jako blbečci jsme chtěli věřit cizím, že nás "ochrání".  Zdarma? A jste vážně tak prostoduší, že jste tomu někdy věřili? Kde je dnes naše vojsko, které se cvičilo a přísahalo věrnost našemu lidu? Naší zemi?

Ne, jméno Havel na TV Nova nepadlo, ale nebylo to vůbec třeba - všichni si pamatujeme, jak "pravda a láska vítězí" a proto zrušíme všechyny zbrojovky, naše stříbro a uděláme místo na trhu Západu.. On nás za to v tu dobu poplácal po zádech a nyní nám říká - budeš za všechno platit.. a velet budu stejně já, budeš poslouchat.. A s úsměvem obsadil naše trhy. Zbavil se velice dobrého s schopného konkurenta, a stačilo tak málo - podpořit "koně" jménem Havel a nálady ve společnosti.

Kam nás to vmanipulovali? Pochopí to někteří nyní? Ale co dál? Prostoduchá hesla slabomyslných nás budou stát hodně peněz a hlavně námahy a diplomacie - dát zase vše do pořádku. Vždyť z našich kasáren, kde se připravovali naši obránci, za kývání a přispění Evropské unie (to je také cháska) - vznikly například archivy.. a EU nám připravuje úkoly, týkající se právě té archivace, aby nás zaměstnala a nenechala nás přemýšlet hlavou.. jsme podle ní jen ovce a banánová republika, že? Jak jinak.

A ti, co se měli dnes cvičit na obranu vlasti, bezcílně bloumají po barech, těžko hledají práci, která by uživila je a jejich rodiny. Ve 40 jsou z nich frustrovaní vyhořelí lidé, zaplňující čekárny odborných lékařů.  A co bude dál? V USA si i přes veškerou masívní manipulaci tendenčních médií již uvědomují neradostnou skutečnost  - právě proto tam dopadly volby, jak dopady a před současným prezidentem se rýsuje nelehký úkol. Lidé chtějí změnu. Cítíte to?

 

Autor: Dagmar Drobná Kubalík | čtvrtek 10.11.2016 23:46 | karma článku: 37,96 | přečteno: 709x
  • Další články autora

Dagmar Drobná Kubalík

V zrcátku

3.11.2016 v 16:44 | Karma: 39,44

Dagmar Drobná Kubalík

Z balkónu se nečůrá..

15.8.2016 v 15:06 | Karma: 44,43

Dagmar Drobná Kubalík

První máj

1.5.2016 v 1:05 | Karma: 40,89

Dagmar Drobná Kubalík

Svoboda slova

27.4.2016 v 21:24 | Karma: 42,79
  • Počet článků 62
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4961x
dayen@seznam.cz