Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Pane Pánku, za „kolik“ se dnes obhajuje islám?

Ano, zajímalo by mě to, protože váš článek působí jako laciná propaganda něčeho, čemu se naprostá většina národa brání - nikoli protože by „měla strach z neznámého“  - ale z toho důvodu, jelikož nejsme blbí a víme, oč tu běží…

Protože víme a známe nebezpečí, které nám všem reálně hrozí..

Celkem dovedu pochopit, že současná média potřebují lidi, jako je pan Šimon Pánek a jeho názory. Nejsou to nezávislé názory, pan Pánek je ředitelem organizace „Člověk v tísni“, neboli další neziskovky, která žije a tyje z toho, co jí kdo dá (můžeme to nazvat dotace, příspěvky, dary…) - a jejím artiklem jsou nyní také imigranti, uprchlíci. A buďme upřímní, běžný český pracující  či soukromý podnikatel není právě typickým subjektem, který by ve velkém na provoz takovéto organizace přispíval (tedy i na plat jejího ředitele). Ne nadarmo se říká „koho chleba jíš, toho píseň zpívej“!

Ale upřímně, pane Pánku, četl jste vůbec diskusi pod těmi vašimi zveřejněnými myšlenkovými pochody, která obsahuje již více jak 1100 příspěvků? Ti lidé jsou v naprosté většině tím, co nám tu předkládáte - velice rozhořčeni. A kdyby mohl diskutovat či alespoň se vyjadřovat své postoje (+/-) každý a nikoli jen registrovaný - to by byla teprve lavina!

http://zpravy.idnes.cz/rozhovor-s-reditelem-cloveka-v-tisni-simonem-pankem-fys-/zahranicni.aspx?c=A151012_171903_zahranicni_ert

Vaše úvahy o eventuálním svržení Bašára Assada a vlivu tohoto svržení na uklidnění situace v Sýrii - to je demonstrace neznalosti základních faktů a oblbování normálních lidí. Copak vy jste si nevšiml, kam vedlo odstranění Muammara Kaddáfího v Lybii, co se tam pak stalo a jak právě i z toho důvodu, že tam byl odstraněn člověk, co dovedl udržet klid a pořádek, migrují do Evropy odtamtud lidé?  Assad si tam pořádek udrží,  pokud mu pořád nebude někdo podrážet nohy, to buďte bez obav - je to člověk na svém místě (mám z vás pocit, že vám to ještě nikdo neřekl - tak si to tu dovoluji poznamenat). 

Když tak jsem o této problematice psala v minulosti zde:

http://drobnakubalik.blog.idnes.cz/c/477473/krvavy-supermesic-i-kaddafi-maji-pro-nas-vzkazy.html

Kolik si myslíte, pane Pánku, že žije muslimů v USA? Ano, žijí tam - ale tam si setsakra dávají pozor, aby jim ta situace nepřerostla přes hlavu. Můžete hledat v encyklopediích také -  já našla údaje od různých autorů, které se pohybují pod hranicí 1 %. Oni nám z USA budou tleskat, jak je fajn si islám v Evropě usadit a opatrovat - a sami se mu vyhnou jak čert kříži. A vědí proč!

Co si má běžný člověk myslet o tom, co prohlašujete - tedy na straně Islámského státu bojují Evropané a absolutní většině muslimů že je islám nepříjemný? Z těch několika fanatiků s potřebou si zabojovat, co o nich psala média, skutečně klidně udělá pan Pánek „většinu“ a naopak, muslimové a islám nepatří dohromady (tak proč chtějí Saudi financovat 200 mešit??) Promiňte, pane Pánku,  ale ten váš článek by měl být uváděn v učebnicích propagandy v rubrice „jak se vyhnout chybám“ nebo „jak se nezesměšnit“:

Je oprávněný strach lidí, že uprchlíci do Evropy přinesou radikální formy islámu?
V Evropě už teď žije kolem dvaceti až třiceti milionů muslimů. Žádné radikální formy islámu se tady ve velké míře neobjevily. Pokud mluvíme o bezpečnostních rizicích, tak to jsou v současnosti spíše lidi s evropským občanstvím, kteří bojují někde v řadách Islámského státu. Je potřeba si uvědomit, že absolutní většina muslimů nejsou žádní islamisté a radikální islám je jim nepříjemný. Vždyť i utíkají z území, kde vládne Islámský stát.

Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/rozhovor-s-reditelem-cloveka-v-tisni-simonem-pankem-fys-/zahranicni.aspx?c=A151012_171903_zahranicni_ert

A pokud nevíte, co to je islám a co s sebou nese a čemu se tu lidé brání, podívejte se třeba na následující video, které je o tom, že v islámu je normální, aby muž ženu bil (pochopitelně přiměřeně - nesmí ji zabít či zlámat kosti - ale i o tom bych si dovolila polemizovat). Proč? Protože žena si to zaslouží, nakonec byla vytvořena z toho „křivého žebra“ a tak potřebuje muže, aby dělal správná rozhodnutí, že? Muž má totiž větší soudnost.. to je islám, prostě islám - žádný "umírněný" nebo "radikální - prostě islám, je to těžké pochopit?

Pane Pánku, lidé nejsou hloupí - oni dobře vědí, co se sem na nás valí. A vy s tím nic nenaděláte, ani když budete podobné články zveřejňovat  ob den - pouze otevřete oči dalším lidem, co je zatím nenapadlo, že by si toho měli již začít všímat, že je to totiž velký průser!  Islám je islám, stejně jako terorista je terorista. A Islám zůstane islámem, jako terorista teroristou.

Winston Churchill, státník, řekl o islámu:

islám je pro člověka tím, čím vzteklina pro psa

 

A pokud vás zajímají další názory tohoto moudrého muže na islám, můžete číst dál:

Z projevu Winstona Churchilla:

 „Jak hrozné je prokletí, které islám klade na své přívržence! Vedle šíleného fanatismu, jenž je pro člověka stejně nebezpečný jako hydrofobie (mělo by znamenat strach z vody) pro psa, je to ona děsivá fatalistická apatie. Výsledky jsou zjevné v mnoha zemích – lehkomyslnost (též rozhazovačnost), lajdácké zemědělství, lenivé obchodní metody a majetková nejistota existují všude, kde následovníci Proroka vládnou nebo žijí.

 Pokleslá smyslnost zbavuje život jeho půvabu (grácie, milosti) a jemnosti jakož i důstojnosti a posvátnosti. Fakt že v mohamedánském právu musí každá žena patřit některému muži jako jeho absolutní (neomezený) majetek ať už jako dítě, manželka nebo konkubína, nutně zadržuje konec otrokářství (otroctví), dokud islámská víra nepřestane mít nad lidmi významnou moc.

 Jednotliví muslimové mohou mít skvělé vlastnosti, ale vliv toho náboženství ochromuje společenský rozvoj (vývoj) jeho následovníků. Na světě neexistuje mocnější zpátečnická síla. Islám zdaleka nevymírá (neumdlévá), je to víra militantní a prosazuje se (dosl. obrací na víru). Už se rozšířila ve střední Africe a zanechala za sebou na každém kroku neohrožené válečníky. Nebýt ochrany, které křesťanství poskytují silné paže vědy, té vědy, s níž se marně potýkalo, civilizace moderní Evropy by mohla (u)padnout tak, jako padla civilizace antického Říma…“

 

Sir Winston Churchill The River War, první vydání, díl II, str. 248 – 250, London

 

Churchill viděl, co přichází …

Zdroj: http://www.cesky-dialog.net/clanek/6296-churchill-o-islamu/

Autor: Dagmar Drobná Kubalík | středa 14.10.2015 19:52 | karma článku: 47,83 | přečteno: 9818x
  • Další články autora

Dagmar Drobná Kubalík

Pravda a láska nějak uklouzly..

Prý vítězí.. Ale i tak mám ze všeho mrazení, že nás ty proklamace slabomyslných dovedly tak akorát do zadele.. Vážení - přiznejme si už konečně, že jsme si jen hloupě naběhli...

10.11.2016 v 23:46 | Karma: 37,96 | Přečteno: 709x | Diskuse| Ostatní

Dagmar Drobná Kubalík

V zrcátku

Zaspala jsem. Otevřu oči a ty nikde.....................................................................................!!

3.11.2016 v 16:44 | Karma: 39,44 | Přečteno: 834x | Diskuse| Ostatní

Dagmar Drobná Kubalík

Někdy stačí lidem naslouchat, abychom pochopili, jaká je Pravda...

Rusové války nezačínají, Rusové války končí.. řekl jen tak mezi řečí a já se jen zvědavě ohlédla, abych viděla, kdo to promluvil..

27.9.2016 v 10:43 | Karma: 43,29 | Přečteno: 1235x | Diskuse| Ostatní

Dagmar Drobná Kubalík

Nechci, aby mé děti někdo jednou učil, že "ježíšek" je sprosté slovo...

Když někdo řekne např. o panu prezidentovi, či o komkoliv jiném, že je "populista" - co tím ve skutečnosti míní?

9.9.2016 v 13:11 | Karma: 44,79 | Přečteno: 1637x | Diskuse| Ostatní

Dagmar Drobná Kubalík

Můj dárek pro Merkelbabu..

Dámy mají dostávat dárky, nemyslíte? Všechny dámy, bez rozdílu. Jaký dárek ale pro paní Angelu? Jeden jsem přeci jenom našla.. Tak ať se jí líbí..

25.8.2016 v 15:36 | Karma: 45,18 | Přečteno: 2942x | Diskuse| Ostatní
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Moderní lichváři připravují o bydlení dlužníky i jejich příbuzné. Trik je snadný

18. dubna 2024

Premium Potřebujete rychle peníze, pár set tisíc korun a ta nabídka zní lákavě: do 24 hodin máte peníze na...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Prezident Petr Pavel se zranil v obličeji při střelbě ve zbrojovce

19. dubna 2024  15:44

Prezident Petr Pavel se při střelbě na střelnici v uherskobrodské České zbrojovce, kam zavítal...

Langšádlová končí jako ministryně pro vědu a výzkum. Nahradit ji může Havel

25. dubna 2024  8:08,  aktualizováno  13:55

Helena Langšádlová z TOP 09 končí ve vládě Petra Fialy jako ministryně pro vědu a výzkum. Jméno...

Muž se nadýchal chemikálie, která unikla z tlakové lahve. Patrně jde o chlor

25. dubna 2024  13:45

Kvůli úniku neznámého štiplavého plynu zasahovali hasiči ve středu a ve čtvrtek v Gorkého ulici v...

Zastal se urážené kamarádky, schytal kopanec do hlavy. Policie hledá útočníka

25. dubna 2024  13:42

Pražští policisté pátrají po agresorovi, který v březnu v Karlíně napadl jiného muže. Incident se...

„Není podstatné být vidět, ale mít výsledky.“ Politici reagují na konec ministryně

25. dubna 2024  10:46,  aktualizováno  13:40

O demisi ministryně pro vědu, výzkum a inovace Heleny Langšádlové (TOP 09) byl premiér Petr Fiala...

Akční letáky
Akční letáky

Prohlédněte si akční letáky všech obchodů hezky na jednom místě!

  • Počet článků 62
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4961x
dayen@seznam.cz